Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χανιά για... Super League

Ο ΑΟΧ επικράτησε 2-0 της Κέρκυρας στα Περιβόλια και έκανε βήμα προς τη... Super League.

Ο ΑΟΧ ανέβασε τις... μηχανές του στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλεύθηκε την ανωτερότητά του σε αυτό το διάστημα και με δύο γκολ, ένα του Μανωλά στο 55’ και ένα του Παπατζίκου, στο 81’ πήρε τρίποντο... ανόδου στη Super League. Μάλιστα, έσπασε το αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών των Φαιάκων και πλέον ο ΑΟΧ πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στην πρώτη κατηγορία, καθώς βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νίκη.

Στο πρώτο μέρος, έγινε παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες και χωρις αξιόλογες φάσεις, με εξαίρεση το... ξέσπασμα του ΑΟΧ στα τελευταία λεπτά. Στο 45’, ο Μαραγκουδάκης έχασε την ευκαιρία του ημίχρονου, όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Βρονταρά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, αλλά και ο Τσάτσος αστόχησε στο 47’. Να σημειωθεί ότι οι Φαίακες μπήκαν πιο επιθετικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, έπειτα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς. Και οι δύο ομάδες, ωστόσο, κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα, καθώς η ζέστη και η κούραση έπαιξαν το ρόλο τους.

Ο ΑΟΧ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55’ ο Μανωλάς «κρέμασε» τον Βρονταρά και με ψηλοκρεμαστό σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι Χανιώτες δεν απειλήθηκαν μετά το τέρμα από τους Φαίακες. Απεναντίας, ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να «κλειδώσουν» το τρίποντο με τον Παπατζίκο στο 81’.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Μανωλάς, Τσάτσος (46' Βαλλιάνος), Παπατζίκος, Πιθαρούλης, Πότσι, Παγώνης, Γκούμας, Βασιλόγιαννης (89' Σκάρος), Μαραγκουδάκης, Κονσταντίνοφ (78' Λουκίνας).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγοριου): Βρονταράς, Βλάχος, Μαραγκός (79' Σίκιμιτς), Καραγιαννίδης, Σουάνης, Καραδέμητρος (64' Γυφτοκώστας) Γκόμες, Κρητικός (72' Ναγιάρ), Κόντος, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ.

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Θανασακούδης (Μακεδονίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Last modified onΚυριακή, 11 Μάιος 2014 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep