Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η επιστροφή του Ηρακλή

Ο Γηραιός πήρε τρίποντο στον Ταύρο (1-0) επί του Φωστήρα και με τις δύο διαδοχικές νίκες του αύξησε τις ελπίδες για μια από τις τρεις πρώτες θέσεις.

Δύο νίκες, αυτή της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου και της Τετάρτης (07/05) επί του Φωστήρα ήταν αρκετές για να ανεβάσουν την ψυχολογία του Ηρακλή, αλλά και την θέση του στην βαθμολογία. Πλέον αναζητά την αντεπίθεση και θέλει να εκμεταλλευθεί τις απώλειες που είχαν οι υπόλοιπες ομάδες για να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά. Η αναμέτρηση στον Ταύρο είχε ελάχιστες καλές φάσεις, δεν είχε ρυθμό και υπήρξαν πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή.

Ο Φωστήρας κρατούσε την μπάλα, αλλά δεν είχε τις τελικές προσπάθειες για να απειλήσει την εστία του Χουάντερσον που έκανε ελάχιστες επεμβάσεις. Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Φονέας είχε δοκάρι στο 47ο λεπτό σε σουτ του Γκίνο, αλλά ο Σκόρτσα λίγο μετά την είσοδό του στο ματς (58') έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα μετά από ωραία σέντρα του Κοντοδήμου και έδωσε το προβάδισμα στον Ηρακλή που το κράτησε μέχρι το τέλος. Στη συνέχεια ανέβηκε η πίεση των γηπεδούχων, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά, ενώ οι Θεσσαλονικείς είχαν δοκάρι σε σουτ του Σκόρτα (71') που έδωσε λύσεις, αφού πήρε και την ψυχολογία μετά το γρήγορο γκολ που πέτυχε.

Η διαφορά από την 3η θέση μειώθηκε πλέον στον πόντο και με νίκη την Κυριακή (11/05) απέναντι στον ΑΟ Χανιά, τότε ο Ηρακλής θα μπορέσει κάτω από προϋποθέσεις να μπει για πρώτη φορά σε τροχιά ανόδου. Την ψυχολογία, άλλωστε, έδειξε ότι την έχει.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Μοσχονάς, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας, Αχείμαστος, Κακαράς, Τεγούσης, Μουστόγιαννης, Λύρας (69' Γ. Μπαστάνης), Γκίνο, Μακρίδης (59' Λεοντίου), Σεχολάρι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κοντοδήμος, Κοντέων, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Λίμα, Πουρτουλίδης (75' Παληγεώργος), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης (88΄Κουρδάκης), Τσιλιανίδης, Χιονίδης (54' Σκόρτσα).

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Λάμιας, Σερεμέτης (Μεσσηνίας)

Last modified onΤετάρτη, 07 Μάιος 2014 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep