Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το γκολ αγνοείται...

Ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε στο 0-0 με τον ΑΟ Χανιά, έχασε έδαφος και έχει να σκοράρει παίκτης του από την πρεμιέρα των play off στην Κέρκυρα!

Η λευκή ισοπαλία ήταν το έκτο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που στο τέλος άκουσε και τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του, που βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου στο παιχνίδι με τα Χανιά. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, κράτησαν τη μπάλα και έψαξαν το γκολ, με λάθος ωστόσο τρόπους, ενώ σημαντική ευθύνη για το μηδέν έχει και ο τερματοφύλακας των Κρητικών, Θεοδωρόπουλος που έσωσε τρια τετ α τετ. Από την άλλη, μπορεί ο ΑΟ Χανιά να μην έκανε ούτε σουτ στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, αλλά στο δεύτερο μέρος είχε τρεις φάσεις που ο Γκίτκος του στέρησε τη νίκη με τις αποκρούσεις του. 

Η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και ο πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου, ο Γκούρμα, έχουν σιγήσει στην διαδικασία των play off και η τελευταία φορά που πανηγύρισε ποδοσφαιριστής της ομάδας δικό του γκολ ήταν στην πρεμιέρα των αγώνων στην Κέρκυρα. Στην ισοπαλία με τον Ηρακλή στον Βόλο, το γκολ ήρθε από λάθος του Σαββίδη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και πλέον στο Ολυμπιακό ψάχνουν να βρουν τη λύση.

Το πλεονέκτημα των έξι βαθμών με το οποίο ξεκίνησαν οι «ερυθρόλευκοι» έχει πλέον χαθεί και το μόνο που τους έχει κρατήσει στο παιχνίδι της ανόδου είναι πως δεν υπάρχει ομάδα που να έχει κάνει εκπληκτική πορεία και το τέλος του πρώτου γύρου τους βρίσκει όλους κοντά.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Κωστούλας (67' Ζέρης), Αρβανίτης, Ρόκας, Κριστόμπαλ, Κατσίκης (46' Δεινόπαπας), Μπρέσκα, Μόνχε (70' Ιωάννου), Γκούρμα

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παπατζίκος, Μανωλάς, Παγώνης, Πιθαρούλης, Πότσι, Πάγκαλος, Τσατσαρής (85' Χατζηησαϊας), Βαλλιάνος (76' Τσάτσος), Κοσταντίνοφ (58' Καμπλιώνης), Μαραγκουδάκης

Διαιτητής: Τερετίδης (Καβάλας)

Βοηθοί: Λάζαρης (Καβάλας), Βάντσης (Δράμας)

Last modified onΚυριακή, 04 Μάιος 2014 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep