Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το ξεχάσαμε ήδη...

Κάκιστο ματς στη Φυλή ανάμεσα στον Θρασύβουλο και τον Πανθρακικό, που έμειναν στο 0-0.

Στραβοπάτησε ουσιαστικά ο Πανθρακικός στη Φυλή. Το ισόπαλο 0-0 δεν αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του συλλόγου της Κομοτηνής, καθώς η ομάδα τους είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, δεν απειλήθηκε σχεδόν σε καμία περίπτωση, πέτυχε γκολ το οποίο κακώς ακυρώθηκε και θα μπορούσε σε ακόμα δύο φάσεις να πετύχει το επιθυμητό τέρμα της νίκης. Παραμένει πάντως, σε τροχιά ανόδου, αν και θα πρέπει να δείξει καλύτερ πρόσωπο στην συνέχεια.

 

Πρώτος βαθμός για τον Θρασύβουλο. Οι πράσινοι περίμεναν κλεισμένοι στην άμυνα τους, διατήρησαν το μηδέν και ξεκίνησαν την συγκομιδή βαθμών. Επιθετικά, όμως, υπάρχουν πολλά προβλήματα για τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή που θα πρέπει να βρει λύσεις.

 


ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Βασιλείου για καθυστερήσεις.

85' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Σαρακατσάνο.

84' Σουτ του Βλάχου, του ποδοσφαιριστή του Θρασύβουλου, μπλόκαρε ο Κουτσόπουλος.

83' Στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, ο Βλάχος βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή, αλλά έπιασε άψυχο σουτ.

83' ΑΛΛΑΓΗ. Εκτός βγήκε ο Μουνάφο, μπήκε ο Βλάχος.

80' ΑΛΛΑΓΗ. Τη θέση του Νικολάου πήρε ο Καλαμιώτης.

Μονόλογος του Πανθρακικού είναι το δεύτερο μέρος. Ασφυκτική πίεση από την ομάδα της Κομοτηνής. Στην κόντρα προσπαθεί να χτυπήσει ο Θρασύβουλος, αλλά δεν τα έχει καταφέρει.


75' ΑΛΛΑΓΗ. Τη θέση του Καρλόπουλου που τραυματίστηκε πήρε ο Παναγιωτάκος.

70' Και άλλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Χρήστου πήρε τη μπάλα από το κέντρο, έκανε κούρσα 30 μέτρων, έπαιξε το 1-2 με τον Σίμωση, βγήκε απέναντι στον Κασμερίδη, αλλά το σουτ του πέρασε χιλιοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

66' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Σκόνδρα για διαμαρτυρία.

62' ΑΛΛΑΓΗ. Τη θέση του Κανελλόπουλου παίρνει ο Βλάχος.

60' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα πήρε ο Κόλτζος.

58' ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ. Αποχωρούν οι Κοντογουλίδης, Μίνγκας και στην θέση τους μπαίνουν οι Σίμωσης, Ουέλινγκτον.

56' Σουτ του Ψιάνου μπλόκαρε εύκολα ο Κουτσόπουλος.

46' Έναρξη για το δεύτερο ημίχρονο.



** Σε κακή μέρα βρίσκονται οι δύο βοηθοί. Εκτός από το ακυρωθέν γκολ του Σουλτανίδη- λάθος του πρώτου- ο δεύτερος επόπτης Νικόλαος Περικλείδης έχει ανακώψει λανθασμένα δύο φορές ως οφ-σάιντ προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Θρασύβουλου.


ΤΕΛΟΣ Α' ΜΕΡΟΥΣ

37' ΚΙΤΡΙΝΗ ο Μίνγκας που διαμαρτυρήθηκε έντονα στον βοηθό για το γκολ.

37' Ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Σουλτανίδη ως οφ-σάιντ. Ο Λιαπάκης έπαιξε το 1-2 με τον Κοντογουλίδη, γύρισε με παράλληλη μπαλιά στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου ο φορ των φιλοξενούμενων έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα. Αλλά ο πρώτος βοηθός Γιώργος Λιανός σήκωσε την σημαία του.


Δυνατό παιχνίδι στα πρώτα 30 λεπτά, χωρίς όμως, τις μεγάλες φάσεις, εκτός από αυτή του Μίνγκα. Καλύτερος ο Πανθρακικός στην αρχή, ισορρόπησαν οι γηπεδούχοι στην συνέχεια με δύο συνεχόμενα κόρνερ.


20' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Μουνάφο.

10' Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Σαρακατσάνη να βγάζει τετ-α-τετ τον Μίνγκα, αλλά αυτός πλάσαρε πάνω από τον Κασμερίδη και έστειλε την μπάλα άουτ.

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι.


** Άδειο σχεδόν το γήπεδο, μόλις 50 άτομα να βρίσκονται στις κερκίδες. Λίγο το ακατάλληλο της ώρας, λίγο οι πολικές καιρικές συνθήκες...

**Μόλις 5! οι ηρωϊκοί οπαδοί του Πσνθρακικού που συνόδευσαν την αποστολή των πράσινων από την Κομοτηνή.

** Στις εξέδρες του σταδίου της Φυλής βρίσκεται ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος παρακολουθεί συχνά τα παιχνίδια του Θρασύβουλου.

** Το παρών δίνουν επίσης ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα Πέτρος Δημητρίου, ο τεχνικός της Καλλιθέας Βαγγέλης Γούτης και ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Βαγγέλης Αγγελής.

** Δύο παλαιοί ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου βρίσκονται στο γήπεδο. Ο Γιάννης Κατσίκης που αγωνίζεται στην Καλλιθέα και ο Ηλίας Αναστασάκος που παίζει στον Ατρόμητο. Στην παρέα τους είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Πλαβούκος, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον Άρη.

** Το 4-5-1 έχει επιλέξει ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής με μοναδικό προωθημένο τον Παπαναστασίου.

**Με 4-4-2 έχει παρατάξει την ομάδα του ο Σάββας Παντελίδης, έχοντας στην κορυφή τους έμπειρους Σουλτανίδη και Κοντογουλίδη.



ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Κασμερίδης, Κόλτζος, Βασιλείου, Σύρος, Ζουμπουλάκης, Σκόνδρας, Ψιάνος, Νικολάου, Καρλόπουλος, Κανελλόπουλο, Παπαναστασίου


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Στάθης, Λιαπάκης, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Μίνγκας, Σουλτανίδης, Κοντογουλίδης


Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Φυλής
Ώρα έναρξης: 19:00 ΟΤΕ TV
Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Λιανός (Βοιωτίας), Περικλείδης (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 28 Νοέμβριος 2011 21:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep