Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τσιμότζι με το δεξί

Ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε τη νίκη (1-0) στα Χανιά και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στα play off της Football League.

Μετά από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο στα Χανιά, οπότε ΑΟΧ και Ηρακλής Ψαχνών είχαν μόλις μια τελική προσπάθεια και αυτή εκτός εστίας, το δεύτερο μέρος στα Περιβόλια ήταν σαφώς καλύτερο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο, έψαξαν το γκολ και μπήκαν επιθετικά, αλλά η ομάδα της Εύβοιας δεν τους άφησε να δημιουργήσουν πάλι σοβαρές φάσεις, ενώ όσες φορές το έκαναν απέκρουσε ο Αθανασόπουλος.

Από την άλλη πλευρά, ο Ηρακλής Ψαχνών είχε τον τρόπο στις αντεπιθέσεις και αφού έκανε μια καλή προσπάθεια με τον Μπουμάλ, έκανε το παιχνίδι του και τελικά με μια ιδανική αντεπίθεση έφτασε στο γκολ και πήρε τους τρεις βαθμούς. Ο Κρητικός έκανε μπαλιά 50 μέτρων στον Μπουμάλ, εκείνος έκανε την κούρσα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Τσιμότζι που με ωραίο κοντρόλ την άνοιξε μπροστά του και την έστειλε στα δίχτυα με σουτ στο 78ο λεπτό.

Τα Χανιά είχαν φάσεις, αλλά έδειχναν πως δεν μπορούσαν να απειλήσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών που έπαιξε αρκετά δυνατά και υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί στην αναμέτρηση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Πυθαρούλης, Μανωλάς, Πότσι, Γκούμας, Βασιλόγιαννης (80' Βαλλιάνος), Σκάρος (75' Μπουντόπουλος), Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης (67' Λουκίνας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Τζανής, Χ. Πατσατζόγλου, Τσιμότζι, Ντελέκος (80' Οχάντζα), Μπουμάλ, Σταματής (67' Κρητικός), Γκμπαγκουιντί, Καλαϊτζίδης (26' Μπακομήτρος).

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Σίπκας (Πέλλας)

Last modified onΤετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep