Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ήττα με διαμαρτυρίες

Η Καλλιθέα νίκησε 2-1 την Παναχαϊκή με πέναλτι που οι Αχαοί αμφισβήτησαν.

Θέαμα δεν υπήρξε στη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (05/04) στο Ελ Πάσο μεταξύ της Καλλιθέας με την Παναχαϊκή. Έτσι, το όποιο ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στον Αφρικανό τερματοφύλακα που δοκίμασαν οι «κυανόλευκοι» και ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κατσούλη, όπως και στους τέσσερις υπό δοκιμή της Παναχαϊκής.

Στη φιλική νίκη (2-1) των γηπεδούχων, λοιπόν, αγωνίστηκαν βασικοί οι Λουί Μπεσού, Σουλεϊμάν Ουαταρά από την Ακτή Ελεφαντοστού και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή τους. Τραυματίας στο 70' αποχώρησε ο Νίκος Λέκκας, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο αριστερός μπακ, Λυσίτσας από τα Γιαννιτσά που φορούσε τη φανέλα του Βαγγελόπουλου.

Η Καλλιθέα προηγήθηκε με τον Σαμπάλ, οι Αχαιοί έφεραν το ματς στα ίσα με τον Φατιόν και το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Γκαλάν και εκτέλεσε ο Αρναρέλης. Σε εκείνο το σημείο οι διαμαρτυρίες των Πατρινών ήταν έντονες, γιατί η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής. Το ματς παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως θα μιλήσει με τον Ηλία Φυντάνη για τον προγραμματισμό την προσεχή εβδομάδα.

ΚΑΛλΙΘΕΑ: Μιχελής, Παγώνης, Χριστοφιλέας, Λεβέντης, Πίκολο, Σταύρου, Κατσικογιάννης, Τόρες, Μιχαλόπουλος, Ρόχας, Σαμπάλ. Έπαιξαν και οι: Αρσέν, Καλαμιώτης, Τσώνης,Φαγιέ, Δημητρίου, Εμβέλε, Γκαλάν, Αρναρέλης.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: Παπαδόπουλος, Φούφουλας, Κάργας, Χιντζίδης, Χούσα, Γκαντιάγκα, Άντονι, Βιγιαφάνε, Μασούρας, Βασιλαντωνόπουλος, Λούι. Έπαιξαν και οι: Ουατάρα, Λέκκας, Λίτσης, Κωστόπουλος.

Last modified onΣάββατο, 05 Απρίλιος 2014 23:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep