Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εξάποντο» η Κέρκυρα

Με σκόρερ τον Μπαλντοβαλίεφ οι Φαίακες νίκησαν 1-0 τον Πιερικό και ξεκινούν με έξι βαθμούς στα πλέι οφ.

Το χρέος της έκανε η Κέρκυρα απέναντι στον Πιερικό. Οι νησιώτες δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να κατακτήσουν το τρίποντο, άσχετα αν το σκορ είναι ισχνό (1-0). Ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, που ήταν και εκ των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού, σκόραρε στο 55' και έδωσε τη νίκη στους Επτανήσιους, οι οποίοι μετά το αποτέλεσμα αυτό διασφάλισαν τους έξι βαθμούς με το ξεκίνημα των πλέι οφ.

Οι Κατερινιώτες από την άλλη αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο μαχητικοί και δεν έβαλαν δύσκολα στον Κουτζαβασίλη. Όσο το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλους του, οι γηπεδούχοι έδιναν χώρο στους «μελανόλευκους», που όταν ωστόσο κλήθηκαν να δημιουργήσουν, δεν τα κατάφερναν καλά.
Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Μαραγκός, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Σουάνης, Καραδέμητρος (77' Γυφτοκώστας), Γκόμες, Κόντος (46' Μπέριαν), Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος (73' Κρητικός).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Πατσιγεώργος, Καραγκούνης, Νίκου, Ντόικιτς, Αποστολίδης, Ιορδανίδης (32' λ. τρ. Καρτσαμπάς), Ίτσιος, Μανίκας, Τσιρλίδης, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης.

Διαιτητής: Κωνσταντάκης (Αχαΐας)
Βοηθοί: Σπανός, Σιδέρης (Αχαΐας)

Last modified onΣάββατο, 29 Μάρτιος 2014 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep