Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δραματικές προκρίσεις

Στην τέταρτη φάση του κυπέλλου προκρίθηκαν Διαγόρας και Πλατανιάς σε βάρος ΠΑΟ Ρουφ και Οδυσσέα Αναγέννησης, αντίστοιχα.

 

 

Δραματικό ήταν το φινάλε σε Σέρρες και Ταύρο στις αναμετρήσεις για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος. Αμφότερες κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Ηρωική μπορεί να χαρακτηριστεί η πρόκριση του Διαγόρα επί του Ρουφ, καθώς οι Ροδίτες ολοκληρώσαν το ματς με εννιά παίκτες, ενώ γλίτωσαν από άστοχη εκτέλεση πέναλτι (105')! Στη ρώσικη ρουλέτα οι Ροδίτες είχαν ως ήρωα τον γκολκίπερ Πονηρό, που απόκρουσε δύο πέναλτι.

 

 

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ: Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Γκάγκας, Δρούζας, Μπλατσέρης, Μπακάνος (95' Χατζημιχαήλ), Ζάρκοφ, Κεφαλάς (80' Μαγκανάς), Πιπινίκας (57' Τσελεμπής), Κοσμάς, Μπασιούκας.

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Τζανής, Θεοδωρέλης (91' Ραπτάκης), Πότσι, Γκονζάλες, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Δράμι (58' Τσεσμελής).

 

 

Και από την πλευρά του ο Πλατανιάς δεινοπάθησε για να περάσει τον Οδυσσέα αλλά εν τέλει τα κατάφερε επικρατώντας 4-3 στα πέναλτι. Κόκκινη κάρτα είδε ο Μπασιούκας του Οδυσσέα στο 111'. Να σημειωθεί πως οι πρωτοπόροι της Football League, στην επόμενη φάση θα φιλοξενήσουν την Κέρκυρα, ενώ ο Διαγόρας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Βουτσινάς, Τ. Πεταυράκης, Λιόλιος, Τύρπος, Κοκκολάκης, Βελέτης, Μαρτίνος, Θεοδωρόπουλος, Σ. Πεταυράκης (94' Κεϊτά), Καπουράνης (51' Καφές), Μανιάς (71' Σπυριδάκης).

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πονηρός, Πουλόπουλος, Μουσταφίδης, Βουκαίλοβιτς, Μπακάλης, Λερογιάννης (100' Ρούσσος), Αυγενικού, Φαμπίνιο, Καρπαθάκης, Παπαδημητρίου (46' Χατζηκοσμάς), Μπαούρης.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 00:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep