Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ροπαλιά με τεσσάρα

Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε 4-0 του Αστέρα Μαγούλας που έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες και δεν μπορούσε να αντισταθεί

Η έξοδος του Μπαλασάκη στο 10ο λεπτό για φάουλ που έκανε έξω από την περιοχή και η αποβολή του καθόρισαν από την αρχή της αναμέτρησης τις ισορροπίες για το ματς του Ηρακλή Ψαχνών με τον Αστέρα Μαγούλας. Μπορεί το φάουλ στα όρια της περιοχής να πέρασε ανεκμετάλλευτο, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους που λίγο μετά το ημίωρο ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0.

Ο Τσούτσης (18'), ο Μπουμάλ (25) και πάλι ο Τσούτσης (32') έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη που ολοκληρώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κρητικό να στέλνει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα στο 74ο λεπτό.

Ο Αστέρας Μαγούλας με αυτή την ήττα ουσιαστικά χάνει τις περισσότερες ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία και πλέον απομένουν τρία ματς στα οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί όσες του απομένουν για να κάνει το θαύμα. Η ομάδα της Εύβοιας από την άλλη πλευρά, έκανε νέο βήμα για τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Τζανής, Καλαϊτζίδης, Πατσατζόγλου Χρ. (54' Ντελέκος), Τσιμότζι, Τσούτσης, Μπουμάλ (46' Κερ), Κρητικός, Οχάντζα (58' Σταματής)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μπαλασάκης, Κοτίτσας, Τριάντος, Παπαευθυμίου, Στρατομήτρος, Σαμαρόπουλος, Αντωνόπουλος (10' Κασμερίδης), Πέρελμαν (54' Κορνελάτος), Ντιέγκο, Δωματάς (64' Κανελλόπουλος), Δημητριάδης

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Δόσης, Ντάλλας (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 09 Μάρτιος 2014 17:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep