Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίποντο... χωρίς Fair Play

Χωρίς να τηρήσει το Fair Play η Κέρκυρα έφτασε στη νίκη επί της Ζακύνθου με 2-1. Χωρίς να τηρήσει το Fair Play η Κέρκυρα έφτασε στη νίκη επί της Ζακύνθου με 2-1.

Η Κέρκυρα πήρε τη νίκη (2-1) στη Ζάκυνθο με γκολ του Μπαλντοβαλίεφ μετά από μη τήρηση του Fair Play στο 84ο λεπτό.

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Κέρκυρας, αλλά με ένα τέρμα που σίγουρα θα μείνει στις «ξεχωριστές» στιγμές αυτού του πρωταθλήματος. Στο 83ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου Ξενοδόχοφ έστειλε την μπάλα πλάγιο άουτ για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον αμυντικό της ομάδας του, τον Πέττα που είχε τραυματιστεί.

Ο Σουάνης εκτέλεσε το πλάγιο άουτ και αντί να στείλουν την μπάλα προς την άμυνα της Ζακύνθου, εκδήλωσαν επίθεση με τον Ανδερόπουλο να δίνει στον Μπαλντοβαλίεφ στην μεγάλη περιοχή και εκείνος με σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Ζακύνθου. Από την στιγμή που εκτελέστηκε το πλάγιο, ο προπονητής της ομάδας της Ζακύνθου έκανε νοήματα για να «γυρίσουν» την μπάλα, ενώ και οι αμυντικοί των γηπεδούχων ήταν οι περισσότεροι χαλαροί αφού πίστευαν πως θα τους την έδιναν. Αντίθετα, ο Μπαλντοβαλίεφ τελείωσε τη φάση και έδωσε τη νίκη στην Κέρκυρα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ρούσσος - Μπεκερτζής μέσα στο πανδαιμόνιο που ακολούθησε, έδειξε κίτρινες κάρτες στους παίκτες της Ζακύνθου που τα έβαλαν με τους συναδέλφους τους, της Κέρκυρας και τους ξεκαθάρισε πως η τήρηση του Fair Play είναι καθαρά θέμα των ίδιων και δεν μπορεί να επέμβει και να διακόψει το παιχνίδι. Στη συνέχεια οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν στην εξέδρα, όπου τα έβαλαν με τον πάγκο της Κέρκυρας και έπεσαν αντικείμενα που τους έκαναν να φύγουν όλοι προς το κέντρο του γηπέδου.

Ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση, πήγε στα αποδυτήρια για περίπου 25 λεπτά και επέστρεψε απλά για να τελειώσει το ματς. Στις διαμαρτυρίες για το Fair Play αποβλήθηκε ο Φωτιάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Για την ιστορία, η Κέρκυρα είχε προηγηθεί με προβολή του Σίκιμιτς (39') μετά από πάσα του Σουάνη και η Ζάκυνθος είχε ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Ραπτάκη (52') σε προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα. Εντύπωση προκάλεσαν τα μόλις δύο λεπτά καθυστερήσεων που έδειξε ο ρέφερι από την Πρέβεζα, αν και τα τελευταία ματς που παίχτηκαν ήταν... παρωδία.

H EΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Αποστόλου, Στασινόπουλος (78' Πετράκος), Μπίρης, Φωτιάς, Πέττας, Ρούγιοβιτς (75' Βλαχοκυριάκος), Σκαθαρούδης, Τορεζάνι, Όττα, Χατζησάββας

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Μαραγκός (87' Κρητικός), Καραγιαννίδης, Ζορμπάς (82' Μπεριάν), Σουάνης, Γκόμες, Τσαουσάϊ (75' Μπαλντοβαλίεφ), Ραπτάκης, Ανδρεόπουλος, Κουτσόπουλος, Σίκιμιτς

Διαιτητής: Ρούσσος - Μπεκερτζής (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Παπαδήμας, Μεσσήνης (Αχαΐας)

Last modified onΠαρασκευή, 07 Μάρτιος 2014 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep