Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έβαλε φωτιά στην κορυφή!

 Σπουδαίο διπλό (1-0) του Ηρακλή στην Κέρκυρα χάρη σε εκπληκτικό γκολ του Πουρτουλίδη.

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Ηρακλής είχε απαντήσει στη ντροπιαστική ήττα (1-0) από τον Τύρναβο με νίκη σε βάρος της Κέρκυρας. Το σκηνικό επαναλήφθηκε την Καθαρά Δευτέρα. Ο Γηραιός κλήθηκε να δείξει ότι θα διαχειριζόταν όπως έπρεπε την ήττα (1-0) στο Καυτανζόγλειο από τους Θεσσαλούς και απέδειξε ότι όταν θέλει, μπορεί να φεύγει νικητής από οποιαδήποτε έδρα. Χάρη, λοιπόν, σε ένα εκπληκτικό γκολ του Πουρτουλίδη στο 34’ οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν ένα σπουδαίο διπλό στο νησί των Φαιάκων και έβαλαν φωτιά στην κορυφή! Η Κέρκυρα που γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική της ήττα βλέπει πλέον τη διαφορά από τη Νίκη Βόλου να είναι στο τρίποντο και τους «κυανόλευκους», αλλά και τον Γηραιό να την απειλούν.

Οι Φαίακες ξεκίνησαν καλύτερα το ματς, είχαν ευκαιρίες, ενώ ο Ηρακλής είχε την ατυχία στο 10’ να χάσει τον τραυματία Λίμα που χτύπησε στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Παρόλα αυτά πήρε κεφάλι στο σκορ στο 34’. Οι γηπεδούχοι έχασαν στο 56’ μοναδική ευκαιρία με τον Μπαλντοβαλίεφ, ενώ διαμαρτυρήθηκαν δύο φορές για πέναλτι, στο 53’ και το 71’ σε πτώσεις των Μπαλντοβαλίεφ, Σίκιμιτς. Ο Μιχάλης Γρηγορίου ρίσκαρε, παίζοντας φουλ επίθεση, αλλά το καθαρό μυαλό έλειπε και η πρώτη ανατροπή της ομάδας του Ιονίου για φέτος δεν ήρθε.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου):Βρονταράς, Βλάχος (60' Σίκιμιτς), Παρασκευαΐδης, Ναγιάρ (46' Ζορμπάς), Σουάνης, Καραδέμητρος (70' Τσαουσάι), Γκόμες, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Κουτσόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Κολίτσι, Τάι, Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης (81' Κουρδάκης), Μπάμπα, Λίμα (10' Ιντζόγλου), Ζάχορα (68' Τσιλιανίδης), Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Ονουάτσι.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Τζαφόλιας, Λάμπρου (Ανατ. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 03 Μάρτιος 2014 22:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep