Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Βαθμός στις καθυστερήσεις

Ο ΑΟ Χανιά πήρε ισοπαλία (1-1) από τον Αχαρναϊκό χάρη σε πέναλτι στις καθυστερήσεις που τον έφερε πιο κοντά στα play off.

Ο Ντος Σάντος ήταν για 90 λεπτά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του γηπέδου, έδωσε πνοή στον Αχαρναϊκό, σημείωσε το γκολ που τον έφερε μπροστά στο σκορ και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων, αλλά τελικά αποδείχθηκε και μοιραίος.

Η ομάδα του Μενιδίου είχε τον έλεγχο, έφτασε νωρίς στο γκολ (9') με την κεφαλιά του Ντος Σάντος και στη συνέχεια δέχθηκε την πίεση του ΑΟ Χανιά που δεν έδειξε να έχει λύσεις στις αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν πολλές φάσεις, πίεσαν και κράτησαν την μπάλα χωρίς να φτάσουν σε τελικές προπάθειες. Ο τεχνικός των Κρητικών, Μουράτ Σεροπιάν έκανε τις αλλαγές, έβαλε επιθετικούς χωρίς να πιέσει περισσότερο για να φτάσει σε γκολ. Αυτό ήρθε στις καθυστερήσεις από το σημείο του πέναλτι σε υπόδειξη για χέρι του Ντος Σάντος σε εκτέλεση φάουλ του Μπουντόπουλου στην περιοχή. Η παράβαση φαίνεται να υπάρχει, αλλά αυτό που δημιούργησε την ένταση ήταν η καθυστέρηση του διαιτητή να το σφυρίξει, αφού ο Ντος Σάντος είχε πάρει την μπάλα και είχε φτάσει στο κέντρο όταν δόθηκε την παράβαση!

Αυτό έφερε πολλά μπουκάλια και φωνές, ενώ δημιουργήθηκαν επεισόδια και κατά την έξοδο των διαιτητών. Τελικά ο Πάγκαλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγινε το τελικό 1-1 με τον Αχαρναϊκό να δέχεται γκολ έπειτα από έξι ματς. Ο Ντος Σάντος έφυγε τελευταίος από το γήπεδο, αρκετά συγκινημένος και με τον κόσμο να τον χειροκροτεί μετά την ένταση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ιορδανίδης, Νιάρος, Αθανασίου (86' Μαγγίνας), Χριστόπουλος (40' Προβατίδης), Ντος Σάντος, Νεόφυτος, Παραράς, Λιαπάκης, Ντε Πάουλα (75' Σκούφαλης).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης (46' Καμπλιώνης), Χατζηησαΐας, Γκούμας, Σκάρος, Βασιλόγιαννης (68' Μπουντόπουλος), Πάγκαλος, Μανωλάς, Λουκίνας, Ζντράβκοβιτς (46' Μαργκουδάκης), Παπατζίκος.

Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας)

Βοηθοί: Αργυρός (Αθηνών), Παπανικολάου (Κορινθίας)

Last modified onΔευτέρα, 03 Μάρτιος 2014 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep