Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Περίπατος» στο Μαντούδι

Ο Ηρακλής Ψαχνών επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-0 της Γλυφάδας, που έπαιζε με 10 παίκτες από το 8’.

 

Γούρικο αποδείχθηκε το Μαντούδι για τον Ηρακλή Ψαχνών, που χρησιμοποίησε ως έδρα στο παιχνίδι.Οι γηπεδούχοι έκαναν το καθήκον τους, επικράτησαν 4-0 της Γλυφάδας, με τους Μπουμάλ και Στάγιτς να κάνουν τη διαφορά. Το πρώτο μέρος είχε δύο γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και μία κόκκινη κάρτα. Στο 8’ ο Κρητικός ανατράπηκε από τον Διαμαντή, ο οποίος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πατσατζόγλου, ο οποίος ωστόσο νικήθηκε από τον Πασάι που είχε περάσει ως αλλαγή κάτω από τα γκολπόστ.

Στο 16’ ο Ηρακλής Ψαχνών άνοιξε το σκορ με γκολ του Στάγιτς, ενώ στο 26’ η ομάδα έκανε δύο τα τέρματά της, όταν ο Νικολόπουλος έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Πασάι. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο γρήγορα τέρματα. Στο 47’ με τον Κρητικό και τον Μπουμάλ στο 54’. Ο Ηρακλής Ψαχνών φιγουράρει πλέον στη δεύτερη θέση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου (33' Ντελέκος), Γκεμίσης, Στάγιτς (48' Ντινιωτάκης), Τσιμότζι, Μπουμάλ (63' Οχάντζα), Κρητικός.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας): Διαμαντής, Χριστόπουλος, Δημάκος, Διαμαντόπουλος (48' Στασινόπουλος), Ζώνας, Μουστάκης, Μάλκα, Δωροβίνης, Παιδάκης (8’ Πασάι), Ταμπάκης (75' Διγαλάκης), Ραχίμ.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Πολυχρονιάδης, Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 23 Φεβρουάριος 2014 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep