Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καθάρισε» ο Μπαλντοβαλίεφ

Η Κέρκυρα επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα 1926 με δύο γκολ του Μπαλντοβαλίεφ που έφτασε τα 8 και οδηγεί μαζί με τους συμπαίκτες του την ομάδα του Ιονίου.

Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Καρδίτσα μείωσε την απόσταση που είχε η Κέρκυρα από τους διώκτες της, αλλά η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν είχε διάθεση για νέο στραβοπάτημα απέναντι στον Απόλλωνα 1926 και το έδειξε από νωρίς. Προηγήθηκε στο 9ο λεπτό χάρη στην ωραία κεφαλιά - πάσα του Ανδερόπουλου, με τον Σκοπιανό φορ, Μπαλντοβαλίεφ να βρίσκει δίχτυα, κάτι που είχε κάνει και στο ματς του πρώτου γύρου.

Στη συνέχεια ο Απόλλων έψαξε την ισοφάριση, βγήκε μπροστά και άφησε αρκετούς χώρους στους Φαίακες για αντεπιθέσεις. Δεν την πλήρωσε βέβαια από τα κενά στην άμυνα, αλλά από μια στημένη φάση που μπερδεύτηκε πάλι η άμυνά του. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Παππάς έκανε το δυνατό σουτ, με τον Μπαλντοβαλίεφ να βάζει το κεφάλι του για να στείλει τη μπάλα στο βάθος της εστίας στο 34ο λεπτό.

Το ανοικτό παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και στο δεύτερο υπήρξε πιο σκληρό ματς, με περισσότερα λάθη παρά καλές φάσεις. Μετά το 60' ο Αλέξης Αλεξίου πέρασε ακόμη περισσότερους επιθετικούς μέσους, η απόδοση των Ποντίων ανέβηκε, αλλά η μείωση του σκορ δεν ήρθε. Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για πέναλτι σε χέρι του Ραπτάκη στο 83ο λεπτό μετά από σουτ του Βλάχου μέσα από την περιοχή. Σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 11 τελικές η κάθε μία, με την κατοχή να είναι υπέρ του Απόλλωνα (52%-48%).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Γκόμεζ, Παππάς, Ραπτάκης, Βλάχος, Ναγιάρ (57' Καραγιαννίδης), Ανδρεόπουλος, Σουάνης, Ζορμπάς (74' Καραδέμητρος), Γυφτοκώστας (80' Τσαουσάι), Μπαλντοβαλίεφ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Αλέξης Αλεξίου): Καρατζιοβαλής, Τσερκέζος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μπερτέν, Τζανδάρης, Μωυσίδης (61' Καθάριος), Παρμαξίδης (46' Βέργος), Πέλκας (67' Βλάχος), Πόποβιτς, Ναλμπάντης.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

Last modified onΔευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 19:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep