Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βλέπει 4άδα η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή επικράτησε 2-1 του Πανηλειακού και μείωσε στoυς δύο πόντους τη διαφορά από την 4άδα. Με δέκα σε όλο το ματς η ομάδα του Πύργου.

Η αποβολή του Κώστα Φλίγκου στο 7ο λεπτό της αναμέτρηση για αγκωνιά στον Πάτο έδωσε το απόλυτο πλεονέκτημα στην ομάδα της Πάτρας για το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Αυτό χάρισε την υπεροχή στην Παναχαϊκή, αλλά αυτός που προηγήθηκε ήταν ο Πανηλειακός που στο τέλος του ημιχρόνου πίεσε με στημένες φάσεις τους γηπεδούχους.

Στο 43ο λεπτό η εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου έφυγε κόρνερ μετά από παρέμβαση αμυντικών της Παναχαϊκής, αλλά στο κόρνερ δεν είχαν απάντηση και ο Βοσκόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (44'). Η απάντηση της Παναχαϊκής ήταν άμεση και έφυγε με το 1-1 για το ημίχρονο χάρη στο ωραίο τελείωμα του Κοντογουλίδη στην πάσα του Χιντζίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν χαμηλότερος, οι φάσεις λιγότερες για τις δύο ομάδες, αλλά η Παναχαϊκή πήρε τη νίκη με το γκολ του Βιγιαφάνε με προβολή μετά από ωραία προσπάθεια και πάσα του Κιάσσου στην μεγάλη περιοχή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαμπάκης, Κιάσσος, Χιντζίδης, Βαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Φατιόν, Μπαλού (88' Φούφουλας), Βιγιαφάνε, Κοντογουλίδης (78' Αποστολόπουλος), Πάτο, Ντα Κόστα (46' Στεργίδης).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παντέλης): Πίτκας, Λαμπρόπουλος, Καρασαλίδης, Κοτσώνης, Βοσκόπουλος (69' Μπιτάνγκ), Ολίσε, Βανγκέλι (82' Πόνσε), Λιόσης, Φλίγκος, Κυριάκος, Λαλίν (76' Αλτιπαρμακόφσκι).

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Καραμπούλας (Λάρισας)

Last modified onΔευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 02:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep