Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διπλό με... φωνές στην Κατερίνη

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πανηγύρισε διπλό (2-0) επί του Πιερικού και παρέμεινε σε απόσταση... βολής για την είσοδό της στην τετράδα.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας παρέμεινε για όγδοο ματς αήττητη. Πέρασε χωρίς απώλειες και από την έδρα του Πιερικού, του οποίου επικράτησε 2-0 και έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδό της στην τετράδα. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και τα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52’ με τακουνάκι του Γκουγκούδη και στο 79’ με πλασέ του Χλωρού.

Ο Πιερικός έχει παράπονα για το δεύτερο γκολ της Καρδίτσας, θεωρώντας ότι ο Χλωρός σκόραρε από θέση οφσάιντ, ενώ διαμαρτύρεται και για τη φάση του 27’ για πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Μανίκα στην περιοχή. Από την άλλη, η Αναγέννηση Καρδίτσας «φωνάζει» για γκολ που σημείωσε στο 60' και δεν μέτρησε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τιμόνοφ. Οι Θεσσαλοί υποστηρίζουν δικαιολογημένα ότι ο Παπατολίκας μπλόκαρε την μπάλα, ενώ αυτή είχε περάσει τη γραμμή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Καρτσαμπάς, Αποστολίδης, Ιορδανίδης, Ίτσιος (57' Μπρίτο), Μανίκας (85' Τσιρλίδης), Παπαδόπουλος (57' Παπατόλιος), Λαζαρίδης, Νικολίτσης, Ελευθεριάδης.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Σάββας, Χατζηρίζος, Κουκούλης, Οικονόμου, Αναστασόπουλος, Καραχάλιος, Γκουγκούδης, Μπουντούρης (50' Χλωρός), Τιμόνοφ (75' Γήτας), Γεωργακόπουλος (83’ Σίμωσης).

Διαιτητής: Τερετίδης (Καβάλας)

Βοηθοί: Λάζαρης (Καβάλας), Πεντζερετζής (Κιλκίς)

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2014 21:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep