Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βυθίστηκαν στην ισοπαλία (video)

Καβάλα και Βατανιακός έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να πιέζουν σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης χωρίς να φτάσουν στο γκολ.

Η Καβάλα άξιζε περισσότερο τη νίκη, αλλά ίσως της ταιριάζει και η ισοπαλία αφού δεν κατάφερε να αξιοποιήσει καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έμεινε στο 0-0. Από τις 17 προσπάθειες που έκανε σε όλο το ματς μόλις οι τέσσερις πήγαν στην εστία, αλλά ο τερματοφύλακας του Βατανιακού Παναγιώτης Κουδουνάς είπε «όχι» σε όλες.

Από την άλλη πλευρά ο Βατανιακός, κράτησε καλά στην άμυνά του και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν στο 28ο λεπτό ο Πασχάλης Βουτσιάς έσπαγε την μπάλα σε συμπαίκτη του και δεν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ή αν στο 41ο λεπτό η κόντρα του Αλεξίου δεν χτυπούσε στο οριζόντιο δοκάρι της Καβάλας.

Με αυτή την ισοπαλία, σε χειρότερη θέση μπαίνει η Καβάλα που έχασε βαθμούς σε ένα από τα παιχνίδια που υπολόγιζε για τη σωτηρία της, ενώ ο Βατανιακός πήρε έναν βαθμό ακόμη μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, απέναντι στην Ζάκυνθο, και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΒΑΛΑ (Μ. Ιορδανίδης): Γιαννίκογλου, Παπαργυρίου, Πάλλας (74' Παπαδόπουλος), Ντουτσαρίδης, Καρλόπουλος, Βαλεριάνος, Άρτσε, Καπνίδης, Κουρέλας, Γκαρακλίδης, Μαυρίδης (86' Σουαϊμπ).

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σ. Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Λαζαρίδης, Εμμανουήλ, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Τροΐρης, Εμβούε (57' Γιαπιτζής), Βουτσιάς (74' Χαρίσης), Αλεξίου, Ποτουρίδης, Μπάστατζιτς (82' Γιαξής).

Διαιτητής: Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Βαφειάδης, Διπλάρης (Καρδίτσας)

4ος: Κοτσάνης (Δράμας)

Last modified onΣάββατο, 15 Φεβρουάριος 2014 01:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep