Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αγρίεψε όταν έμεινε με δέκα!

Φουλ για άνοδο ο Αιγινιακός συνέτριψε (3-0) τη Δόξα Δράμας παίζοντας με παίκτη λιγότερο.

Ο Αιγινιακός επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές νίκες επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 της Δράμας. Η επιτυχία του αποκτά μεγαλύτερη αξία δεδομένου ότι υποχρεώθηκε να παίξει με δέκα παίκτες από το 50' όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κωνσταντινίδης. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα ήταν καλά στημένη και κέρδισε τις εντυπώσεις. Στην επανάληψη όμως και ειδικά μετά την κόκκινη, το σύνολο του Κώστα Νικολαΐδη ανέβασε στροφές και σκόραρε τρεις φορές σε διάστημα 33 λεπτών (56'-89'). Το σκορ άνοιξε ο Χατζής και ακολούθησαν δύο γκολ σπάνιας ομορφιάς από Μπελόν και Κ. Αχαλινόπουλο.

Σε απελπιστική κατάσταση η Δόξα Δράμας, κατέρρευσε ολοκληρωτικά μετά το πρώτο γκολ και δεν εκμεταλλεύτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Οι Δραμινοί έμειναν για έκτο σερί παιχνίδι άσφαιροι μετρώντας τέσσερις ήττες και δύο λευκές ισοπαλίες μέσα στο 2014!

Συνθέσεις

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (46' Φαμπίνιο), Μπελόν (83' K. Αχαλινόπουλος), Πέντα, Γκέσιος (72' Καρλάο), Κουτσοσπύρος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Τάσος Λευκόπουλος): Δαύκος, Κάσσος, Στόικος, Ρούτσης, Σιάμπος, Χιντασέλι, Μπέκα, Μοσχάκης (72' Διαμαντόπουλος), Στεργιανός, Ετόφ, Θεοδωρέλης.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Last modified onΚυριακή, 09 Φεβρουάριος 2014 17:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep