Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διπλό τετράδας ο ΑΟΧ

Ο ΑΟΧ σταμάτησε το σερί του Παναιγιάλειου, επικρατώντας 1-0 στο Αίγιο.

 

Η χανιώτικη ομάδα έμελε να σταματήσει το νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών του Παναιγιαλείου. Κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Ντίνος Πάγκαλος με κεφαλιά στο 65' και εδραιώθηκε στην τετράδα των play off. Ο επιθετικός του ΑΟΧ σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι, δίνοντας στους «μπλε» την πρώτη τους νίκη μέσα στο 2014, έπειτα από δύο εκτός έδρας απόπειρες, όπου μετρούσαν μόνο ήττες.

Στο πρώτο μέρος, έγινε ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις, κυρίως με μονομαχίες και πολλά φάουλ. Στο δεύτερο 45άλεπτο, οι Κρητικοί κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Πάγκαλο στο 65’. Θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμη ένα με τον ίδιο παίκτη, ωστόσο το πλασέ του στο 76’ κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική ευκαιρία στο 73’ με προβολή του Ατματσίδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Σταμογιάννος (76' Χρυσοφάκης), Γκουτσούλιας, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Νάστος (85' Μπουρλάκης), Κοιλιάρας, Ουρτάδο, Ατματσίδης, Κατσικοκέρης (70' Σκαρτσίλας), Μπούνας.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωροπουλος, Παγώνης, Καμπλιώνης, Χατζηησαΐας, Παπατζίκος, Γκούμας, Τσάτσος (66' Βασιλόγιαννης), Πάγκαλος, Μπουντόπουλος (78' Τσατσαρής), Σκάρος, Μαραγκουδάκης (89' Ζντράβκοβιτς).

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτωλ/νίας)

Βοηθοί: Πυλαρινός, Καλαμπόκης (Αιτωλ/νίας)

Last modified onΚυριακή, 09 Φεβρουάριος 2014 17:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep