Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Παναιγιάλειος για τετράδα

Εκπληκτική εμφάνιση και νίκη με 3-1 στην Καλλιθέα για την ομάδα του Αιγίου που μπήκε στις ισοβαθμίες της τετράδας και ψάχνει τα play off.

 

Στο ντέρμπι ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Παναιγιάλειο, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί, έκαναν γκολ τις φάσεις που δημιούρησαν και γέμισαν με μεγαλύτερο άγχος την Καλλιθέα που ερχόταν από ένα σερί άτυχων αποτελεσμάτων.

Οι γηπεδούχοι γνώριζαν πως είχαν χάσει έδαφος στην προσπάθειά τους να μπουν στην τετράδα, αφού στα τρία τελευταία ματς δεν είχαν σκοράρει και μετρούσαν δύο ήττες και μια ισοπαλία. Αυτό έδωσε μεγαλύτερο βάρος στις προσπάθειές τους και ο Παναιγιάλειος το εκμεταλλεύθηκε με τα γρήγορα γκολ του.

Στο ημίχρονο βρέθηκε να είναι μπροστά με τα γκολ των Μπούνα (24') και Ακπαρίδη (38') και οι βάσεις για τη νίκη είχαν μπει. Η Καλλιθέα προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση, έκανε το 2-1 στο 61ο λεπτό με το πέναλτι του Γκαλάν και προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση. Δημιούργησε φάσεις, έκανε σωστές επιθέσεις, αλλά τον τελευταιο λόγο είχε πάλι ο Παναιγιάλειος που με τον Μπούνα έκλεισε το σκορ στις καθυστερήσεις.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Λυμπερόπουλος, Παγώνης, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Φαγιέ (46' Μιχαλόπουλος), Χαϊκάλης (55' Μαουαγιέ), Καραλής (81' Ρόχας), Μπριλάκης, Αρναρέλης, Ρουσάκης, Γκαλάν.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Σταμόγιαννος, Γκοτσούλιας, Νάστος, Ουρτάδο (80' Σούλης), Κοιλιάρας, Μπούνας, Ατματσίδης (89' Παπαδόπουλος), Κατσικοκέρης (70' Σκαρτσίλας)

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Αναστασίου, Παπαδημητρίου (Λάρισας)

Last modified onΚυριακή, 02 Φεβρουάριος 2014 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep