Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τετράδα με Πάτο

Η νίκη (3-0) επί του Φωκικού έφερε για πρώτη φορά την Παναχαϊκή σε τροχιά play off. Χατ τρικ ο Πάτο.

Με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα επτά τελευταία ματς, η Παναχαϊκή έκανε την αντεπίθεσή της για την τετράδα και πλέον, έστω και στην ισοβαθμία είναι μέσα στο παιχνίδι των play off. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Φωκικό η επιθετική γραμμή των Αχαιών δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους για να δημιουργήσει φάσεις, αλλά η λύση ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν ο Πάτο εκμεταλλεύθηκε την εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη και έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το γκολ ξεκλείδωσε την άμυνα του Φωκικού, ο οποίος δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση και ο Χιντζίδης στο 66ο λεπτό έκανε παράλληλη σέντρα για τον Πάτο που με το δεύτερό του γκολ σημείωσε το 2-0. Το σκορ έκλεισε ο ίδιος με χατ τρικ λίγο πριν κλείσει το 90λεπτο και έδωσε μια άνετη νίκη στην ομάδα του.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Κούτσης έκανε μόλις μία αλλαγή στο ματς και έδειξε με αυτό τον τρόπο ότι ο Φωκικός χρειάζεται πάση θυσία μεταγραφές...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαμπάκης, Χιντζίδης, Σπίνουλας, Κωστόπουλος, Βαγγελόπουλος, Γκαντιάγκα, Κιάσσος, Στεργίδης (68' Αποστολόπουλος), Βιγιαφάνε (87' Χούσα), Πάτο, Κοντογουλίδης (79' Πλέγας).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Ασίγκμπα, Άλλα, Πολυχρονάκης, Καλαγκάνης, Σκαρίμπας, Πεχλιβανόπουλος, Ράντι, Άλβαρεζ, Θέος (40' Γεωργουσόπουλος), Τζέκος.

Last modified onΔευτέρα, 27 Ιανουάριος 2014 18:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep