Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποκατέστησε την τάξη

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 2-1 του ΑΟΧ, αφού χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1, στο 1'.

Ο ΑΟ Χανίων σκόραρε στην πρώτη φάση της αναμέτρησης και ανάγκασε τον Ολυμπιακό Βόλου να κυνηγά το σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στα πρώτα 45 λεπτά είχε αρκετό άγχος, δεν μπορούσε να βάλει τη μπάλα κάτω και να παίξει το ποδόσφαιρο που συνηθίζει, με αποτέλεσμα να πάει στο ημίχρονο με το 0-1.

Με την σέντρα στο δεύτερο, όμως, η θεσσαλική ομάδα απάντησε με τον ίδιο τρόπο στον αιφνιδιασμό που είχε δεχθεί στην αρχή και από την σέντρα του Γκούρμα, ο Παπατζίκος στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η ψυχολογία πλέον ήταν με το μέρος των γηπεδούχων και ο Δεινόπαπας στο 60ό λεπτό σημείωσε το δεύτερο γκολ, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Από εκεί και πέρα δημιουργήθηκαν και άλλες φάσεις. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορούσε να είχε αυξήσει την έκταση του σκορ, ενώ στα τελευταία λεπτά δέχθηκε πίεση από τον ΑΟ Χανιών, που πέρασε δεύτερο επιθετικό στο ματς, αλλά τελείωσε χωρίς να δεχθεί κάποια μεγάλη φάση.

Η καλύτερη ευκαιρία για τα Χανιά ήταν στο 52ο λεπτό, όταν η μπάλα γλίστρισε από τα χέρια του Γκίτκου και ο Βαλιάννος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ολίσε (57' Πινδώνης), Ρόκας, Καπετάνος (46' Δεινόπαπας), Κατσίκης (86' Κωστούλας), Μπρέσκα, Γκούρμα.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Ζντράβκοβιτς, Παπατζίκος, Χατζηησαΐας, Γκούμας, Βασιλόγιαννης, Πάγκαλος, Σκάρος (73' Κονσταντίνοφ), Βαλλιάνος (61' Μπουντόπουλος), Πότσι (83' Λουκίνας).

Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κατσικογιάννης, Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 26 Ιανουάριος 2014 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep