Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαθμό στα Ψαχνά ο Αχαρναϊκός

Ο Αχαρναϊκός τσίμπησε βαθμό στα Ψαχνά, στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν καταιγιστικός, στο δεύτερο χάλασε εντελώς την καλή εικόνα που είχε φτιάξει. Η ομάδα της Εύβοιας έμεινε στο 0-0 με τον Αχαρναϊκό, παρότι θα μπορούσε σε αρκετές περιπτώσεις, στο πρώτο 45λεπτο, να σκοράρει. Με σφιχτή άμυνα η ομάδα του Μενιδίου μπλόκαρε τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων και κράτησε το 0-0. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν κυρίως με αμυντικούς προσανατολισμούς στο ματς και δίχως να κοπιάσουν ιδιαίτερα, κυρίως στο δεύτερο μισό, κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους. 

Ο Ηρακλής Ψαχνών διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι. Για ανατροπή του Οχάντζα από τον Παραρά στο 47' και για χέρι του Λιαπάκη στο 85'.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Τζανής, Παλαιολόγος, Καλαϊτζίδης, Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Ντελέκος (62' Σταματής), Παληγεώργος (65' Τσιμότζι), Τσούτσης (77' Κρητικός), Οχάντζα, Μπακομήτρος.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Λιαπάκης, Νιάρος, Παραράς, Γουέλκαμ, Ιορδανίδης, Ντε Πάουλα (54' Σκούφαλης), Νεόφυτος (62' Ντος Σάντος), Ντάλας (85' Αθανασίου), Προβατίδης, Μωυσιάδης.

Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Κουτσόγιαννος, Κουντουρέλης (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 26 Ιανουάριος 2014 18:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep