Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κερδισμένη η Παναχαϊκή

Ο ΑΟ Χανιά δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Παναχαϊκή.

 

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τη νίκη έμεινε ο ΑΟ Χανιά. Οι Κρητικοί έπειτα από την ήττα στην Άμφισσα έψαχναν στα Περιβόλια την ανάκαμψη απέναντι στην ανεβασμένη Παναχαϊκή, όμως το 0-0 θα πρέπει να τους αφήνει ικανοποιημένους, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Μουράτ Σεροπιάν δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και «πέταξαν» το πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν ευκαιρίες, όμως η μεγαλύτερη του αγώνα ανήκε στον ΑΟΧ, με τον Κοσταντίνοφ να γίνεται ο μοιραίος στο 69' όταν δεν βρήκε στόχο σε τετ α τετ. Έτσι, η ομάδα των Χανίων κοίταξε να μην χάσει, με τους Πατρινούς να μένουν για 6ο διαδοχικό ματς αήττητοι και να συνεχίζουν την πορεία ανάκαμψης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Ζντράβκοβιτς, Γκούμας, Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης, Καμπλιώνης (68' Βαλλιάνος), Μανωλάς, Μέλο (46' Κοσταντίνοφ), Τσάτσος (82' Σκάρος), Πάγκαλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαμπάκης, Κιάσσος, Βαγγελόπουλος, Σπίνουλας, Κωστόπουλος, Χιντζίδης, Στεργίδης (75' Χοτζάλι), Φατιόν, Ντα Κόστα (53' Χούσα), Πάτο, Κοντογουλίδης (85' Πλέγας).

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιανουάριος 2014 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep