Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η ισοπαλία των χαμένων ευκαιριών

Το σερί νικών της Παναχαϊκής διακόπηκε (0-0) στο ντέρμπι με την Καλλιθέα.

Την ευκαιρία να αναρριχηθεί στη βαθμολογία έχασε η Παναχαϊκή στο ντέρμπι του Παμπελοποννησιακού με την Καλλιθέα. Οι Αχαιοί είχαν συμπληρώσει καρέ διαδοχικών νικών, όμως η επιπολαιότητα που έδειξαν στην τελική προσπάθεια δεν τους βοήθησαν να πάρουν τη νίκη, την οποία άξιζαν βάσει ευκαιριών.

Ο Πάτο στο 6’ είχε σουτ στο δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν για πρώτη φορά στο 25’ με τον Γκαλάν και στο 34’ με τον Φαγιέ. Οι Αχαιοί που είχαν την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, διαμαρτυρήθηκαν για δύο περιπτώσεις πέναλτι, ενώ έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Στεργίδη, Κοντογουλίδη, Βασιλαντωνόπουλο στο δεύτερο. Έτσι, η αθηναϊκή πήρε έναν πολύτιμο πόντο στην προσπάθεια που κάνει για τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαμπάκης, Κιάσσος, Κωστόπουλος, Βαγγελόπουλος, Χιντζίδης, Γκαντιάγκα, Φατιόν, Στεργίδης (73' Πλέγας), Ντα Κόστα (64' Βασιλαντωνόπουλος, 87' Χούσα), Πάτο, Κοντογουλίδης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης (11' Λυμπερόπουλος), Χριστοφιλέας, Μουσταφίδης (46' Κατσικογιάννης), Πίκολο, Παγώνης, Καλαμιώτης, Φαγιέ, Εμβέλε, Αρναρέλης, Χαϊκάλης (80' Ατματσίδης), Γκαλάν.

Last modified onΔευτέρα, 13 Ιανουάριος 2014 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep