Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κάτω από το... μηδέν

Τύρναβος και Νίκη Βόλου έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστες φάσεις, πολλά λάθη και αρκετά νεύρα για τους δύο αντιπάλους.

Τα 90 λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν αργά και βασανιστικά στο Αλκαζάρ με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις, να μην έχουν φαντασία και κυρίως μυαλό στο παιχνίδι τους. Η Νίκη Βόλου μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να είχε περισσότερη ώρα στην κατοχή της την μπάλα, αλλά δεν βρήκε διαδρόμους για να σπάσει την άμυνα των γηπεδούχων που κράτησαν καλά το κέντρο και έψαχναν τις αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τύρναβος άλλαξε κάποια δεδομένα και πρόσωπα στο παιχνίδι του, σε αντίθεση με τη Νίκη Βόλου που έκανε μόλις μια αλλαγή. Οι δύο ευκαιρίες που έγιναν ήταν από την πλευρά των γηπεδούχων, η μια σε αντεπίθεση με τον Όμο να ανοίγει στον Γεωργίου, αλλά το σουτ απέκρουσε σε έξοδο ο Αποστολίδης στο 82ο λεπτό. Αυτή ήταν η καλύτερη φάση του αγώνα, ενώ λίγο νωρίτερα, ο Κάρλος Αντρέ έκανε σουτ από το σημείο του πέναλτι που έδιωξε σε κόρνερ ο Αποστολίδης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Νταντίδης, Κουρτεσιώτης, Τέλλος, Καραμανλής, Βαγκελί, Όμο, Ροντρίγκο Μπάρος, Φελίπε Ντε Πάουλα (46' Γεωργίου), Κάρλος Αντρέ (86' Σκούπρας), Τσούκαλος (67' Σαχινίδης)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Αποστολίδης, Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος, Γιώτας, Ρεπέτσας, Ακασού, Μπακάλης, Γέσιτς, Ανιέτε, Μανουσάκης, Τσίτας (78' Σεϊμάν) Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών) Βοηθοί: Νακόπουλος, Δανέζης (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2014 20:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep