Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Της αρέσουν τα δύσκολα...

Σε ένα τρελό ματς η Κέρκυρα κέρδισε με το αγγλικό 4-3 τον Βατανιακό.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην Κέρκυρα, η τοπική ομάδα επικράτησε με 4-3 του αξιόμαχου Βατανιακού και επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στον Βόρειο όμιλο. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Φαίακες αφού στο 36' ο δείκτης του σκορ είχε ήδη ανέβει στο 3-0 χάρη στα γκολ των Καραδέμητρου, Γκόμες, Παρασκευαΐδη. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν γρήγορα μειώνοντας με τον Χαρίση σε 3-1 στο 39', όμως κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό, που θα συνέβαινε στην επανάληψη. Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου χαλάρωσε υπερβολικά και οι Κατερινιώτες σε διάστημα δέκα λεπτών (56'-66') έφεραν τα πάνω κάτω ισοφαρίζοντας σε 3-3 με σκόρερ τους Κυπαρίσση και Χαρίση (δεύτερο προσωπικό γκολ). Παρόλα αυτά η πρωτοπόρος του ομίλου δεν απώλεσε τη ψυχραιμία της, βγήκε κατά κύματα στην επίθεση και λυτρώθηκε στο 79' από τον Βενέτη. Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα θα μπορούσε να γράψει και το 5-3 όταν ο Μπαλντοβαλίεφ σημάδεψε το δοκάρι.
Για την Κέρκυρα αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη. Από την πλευρά του ο Βατανιακός έμεινε για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη (τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία), ωστόσο κρατά τη μαχητική εμφάνιση κάτω υπό δύσκολες συνθήκες, αφού ο Σάκης Παπαβασιλείου είχε μόλις 15 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς, Καραδέμητρος (46' Ναγιάρ), Γκόμες, Αρμένης, Κουλούρης (46' Σίκιμιτς), Μπαλντοβαλίεφ, Γυφτοκώστας (74' Γεωργακόπουλος).

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Νταντάμης, Κωτσιόπουλος, Γιαπιτζής, Κολαξίδης, Στούμπος (87' Καρατάσιος), Κουλίδης, Γιαξής, Κυπαρίσσης, Χαρίσης (85' Γκανάβας), Ζαγοριανός.

Πατήστε ΕΔΩ για το live της αναμέτρησης.

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2014 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep