Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λευκό... ποδαρικό

ΑΟ Χανιά και Ηρακλής Ψαχνών έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι του Νοτίου ομίλου, αφού ο ένας φοβήθηκε τον άλλο και έβγαλαν το πρώτο ημίχρονο με μια τελική προσπάθεια ο καθένας.

Στη λευκή ισοπαλία έμειναν ο ΑΟ Χανιά και ο Ηρακλής Ψαχνών που δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης και κύλησαν στην μετριότητα, κυρίως στο πρώτο μέρος του αγώνα. Με ένα μόλις σουτ από τον κάθε αντίπαλο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο "έψαξαν" και οι δύο τη νίκη μετά από κάποιο διάστημα.

Το κλειστό παιχνίδι συνεχίστηκε στα πρώτα λεπτά, αλλά σιγά, σιγά ο ΑΟΧ άρχισε να βγαίνει μπροστά και να δίνει χώρους στον Ηρακλή Ψαχνών που δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την φρεσκάδα του Ντελέκου που άλλαξε λίγο τα δεδομένα στη μεσαία γραμμή.

Οι καλύτερες φάσεις ήταν για τους γηπεδούχους που θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι, στο 50ο λεπτό με τον Βασιλόγιαννη, αλλά και στη συνέχεια με τον Λουκίνα, τον Βαλλιάνο και την κόντρα στον Νικολόπουλο που παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Ζντράβκοβιτς, Πότσι, Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης (73' Βαλλιάνος), Καμπλιώνης (57' Μπουντόπουλος), Μανωλάς, Λουκίνας (83' Γωνιωτάκης), Τσάτσος, Κονσταντίνοφ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Τσιμότζι (67' Στουρνάρας), Πατσατζόγλου, Ντάνιελ (24' Νικολόπουλος), Κοιλιάρας, Τσούτσης (69' Ντελέκος), Κρητικός.

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής)

Βοηθοί: Νικολαδός, Σαμοΐλης (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 05 Ιανουάριος 2014 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep