Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήταν ντέρμπι...

Δίκαιη μοιρασιά (1-1) για Αιγινιακό και Εθνικό Γαζώρου.

Ενισχυμένος με τους νεοαποκτηθέντες, Γιάννη Γκέσιο, Χρήστο Κουτσοσπύρο παρατάχθηκε στο ντέρμπι με τον Εθνικό Γαζώρου ο Αιγινιακός, αλλά το γκολ Μαρσέλο Πέντα στο 17' με εκτέλεση φάουλ δεν στάθηκε αρκετό για την αναρρίχηση. Οι Σερραίοι αν και είχαν εκτός τον τιμωρημένο Σκέριαντς και στο 27' έχασαν και τον Σρντιτς (τραυματίστηκε όταν είχε σουτ στο δοκάρι), κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Γαϊδαρτζή στο 74'. Ο Κωνσταντινίδης ανατράπηκε ένα λεπτό νωρίτερα από τον Σαμαρά και ο επιθετικός του Εθνικού Γαζώρου παρότι νικήθηκε από τον Τόλιο στο πέναλτι, στην επαναφορά διαμόρφωσε το 1-1. Ο ίδιος παίκτης στο 66' έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρει δίχτυα, με τον Τόλιο να βγαίνει νικητής στο τετ α τετ.  

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λαζαρίδης (77' Πετκάκης), Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Δεμηρτζόγλου, Πέντα (72' Γεωργίου), Καρακατσάνης, Γκέσιος (57' Κουτσοσπύρος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκα, Τζούριτς, Μερεσιώτης, Νύρλος (62' Παπαβασιλείου), Τσουβαλτσίδης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Σρντιτς (28' Παπαδόπουλος), Κωνσταντινίδης (85' Παναγιωτίδης), Γαϊδαρτζής, Νατσέφσκι.

Last modified onΣάββατο, 04 Ιανουάριος 2014 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep