Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καλύτερη η Νίκη, αήττητη η Αναγέννηση

«Λευκή» ισοπαλία στο θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ της αήττητης εντός έδρας Καρδίτσας και της ανώτερης Νίκη Βόλου που φωνάζει.

Με το ισόπαλο 0-0 στο ντέρμπι κόντρα στην Αναγέννηση, ξεκίνησε την θητεία του στον πάγκο της Νίκης Βόλου ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα. Η ομάδα του Βραζιλιάνου τεχνικού μπήκε δυνατά χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες πριν συμπληρωθούν έξι λεπτά αγώνα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και παρότι οι Βολιώτες διατηρούσαν την υπεροχή το ημίχρονο πέρασε χωρίς άλλη φάση.

Στην επανάληψη η Καρδίτσα έγινε περισσότερο δραστήρια, όμως και πάλι η Νίκη ήταν αυτή, που είχε τις προϋποθέσεις να ανοίξει το σκορ, ενώ τους παίκτες του Λουτσιάνο ντε Σόουζα έβγαλε εκτός εαυτού ο Βάντσης. Στο 70' ο Ανιέτε ανατράπηκε από τον Ρόβα, ο ρέφερι έδειξε πέναλτι και έπειτα από διαμαρτυρίες, αλλά και διαβουλεύσεις με τον βοηθό, πήρε πίσω την απόφασή του και έδειξε φάουλ!

Ο Αναστασόπουλος στο 56' (έκοψε ο Ρόβας πάνω στη γραμμή) και στη συνέχεια σε δύο περιπτώσεις (77' δοκάρι, 79') απείλησαν την εστία του Σιαράβα, κάτι που έκανε και ο Τσίτας (81' δοκάρι), όμως στόχο δεν βρήκαν για να οδηγήσουν την ομάδα τους στο τρίτο διαδοχικό τρίποντο. Τελικά, το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη άντεξε στην πίεση παίζοντας μάλιστα με δέκα από το 75' και ως εκ τούτου διεύρυνε στα επτά ματς το αήττητο (πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες) της έδρας του. Στον αντίποδα η Νίκη είδε τη διαφορά της από την πρώτη Κέρκυρα να αυξάνει στους έξι βαθμούς, ωστόσο παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ. 


ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης, Τζάνης, Ρόβας, Οικονόμου, Μπιτέλης (89' Καραχάλιος), Γήτας (78' Δημόπουλος), Μπουσινάκης, Μπουντούρης, Μίχος, Χλωρός (68' Κρανιώτης).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Ζουλιώτης, Αναστασόπουλος (94' Ακασού), Γέσιτς, Μανουσάκης, Ισαάκ, Σεϊμάν (65' Τσίτας), Ανιέτε.

Πατήστε ΕΔΩ για το live της αναμέτρησης.

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2013 22:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep