Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Έ(Χ)ασαν έδαφος

Καλλιθέα και Ηρακλής Ψαχνών έμειναν στο 0-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν πήραν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κρητικού στο 56ο λεπτό.

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Ηρακλή Ψαχνών τελείωσε χωρίς νικητή, αλλά η λευκή ισοπαλία δεν ευνοεί κανέναν από τους δύο στην προσπάθειά τους να κερδίσουν έδαφος για την τετράδα. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έπαιξαν αρκετά δυνατά, είχαν περισσότερο άγχος από ότι έπρεπε και οι φάσεις ήταν σπάνιες και για τις δύο πλευρές.

Η Καλλιθέα προς το τέλος ήταν πιο δραστήρια, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους και σε μια φάση θα μπορούσε να είχε πάρει πέναλτι, όταν ο Κρητικός δέχθηκε μαρκάρισμα στην μεγάλη περιοχή στο 56ο λεπτό. Οι «κυανόλευκοι» παραχώρησαν τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ισοπαλία, αλλά συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα της Εύβοιας ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκεμίση στο 86'.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Kατσούλης, Χριστοφιλέας, Παγώνης, Πίκολο, Καλαμιώτης (76' Φαγιέ), Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (46' Πούλγκα), Χαϊκάλης, Γκαλάν, Καραλής, Ατματζίδης (68' Σταύρου)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Κρητικός (92' Ντελέκος), Παλαιολόγος, Τζανής, Στουρνάρας, Πατσατζόγλου, Τσιμότζι, Τσούτης (89' Τριανταφύλλου), Φοντακάρο (30' Νικολόπουλος)

Last modified onΔευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2013 21:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep