Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το τρένο της Κέρκυρας

Η πρωταθλήτρια χειμώνα, Κέρκυρα προηγήθηκε νωρίς και πήρε τη νίκη (1-0) απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου.

Το γκολ του Σουάνη από τα έντεκα βήματα μόλις στο 4ο λεπτό στάθηκε τελικά αρκετό για να δώσει ακόμη μια νίκη στην Κέρκυρα που συνεχίζει τον περίπατό της στον Βόρειο όμιλο και κρατά τις αποστάσεις από τους διώκτες της. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πήρε ακόμη τρεις βαθμούς και εξασφάλισε ήδη τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα. Ο Εθνικός Γαζώρου προσπάθησε να αντιδράσει μετά το γκολ, έκανε κάποιες προσπάθειες, αλλά η συνέχεια ήταν της Κέρκυρας που έψαξε το δεύτερο τέρμα, είχε την κατοχή και τις σημαντικότερες φάσεις.

Η καλύτερη φάση ήταν το δοκάρι του Μπαλντοβαλίεφ στο 70ο λεπτό, ενώ χάθηκαν και άλλες καλές φάσεις που έσωσαν οι αμυντικοί του Εθνικού Γαζώρου και ο τερματοφύλακας Μέλκας που είχε αρκετή δουλειά. 

H EΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Ζορμπάς, Σουάνης (91' Γυφτοκώστας), Καραδέμητρος (87' Κουλούρης), Γκόμες, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Σίμιτς (79' Καραγιαννίδης), Κουτσόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκα, Κουκόλης (54' Γαϊδαρτζής), Κωφοκώτσιος, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παπαδόπουλος (89' Παπαβασιλείου), Σκέριαντς, Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι, Σρντιτς (76' Νύρλας).

Last modified onΚυριακή, 15 Δεκέμβριος 2013 21:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep