Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Καθάρισε στο πρώτο ο Αχαρναϊκός

Το γκολ του Νεόφυτου έδωσε τη νίκη (1-0) στην ομάδα του Μενιδίου κόντρα στον Φωκικό.

Ο Αχαρναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση με τον Φωκικό, έκανε αρκετές φάσεις και πίεσε την άμυνα της ομάδας της Άμφισσας για να πάρει το προβάδισμα στο 24ο λεπτό με κεφαλιά του Νεόφυτου. Οι παίκτες των γηπεδούχων δεν έμειναν στο προβάδισμα που πήραν, αλλά πίεσαν για να φτάσουν και στο δεύτερο μέχρι το ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα, ο Φωκικός που «έχασε» νωρίς τον Φράγκο που βγήκε αναγκαστικά, δεν κατάφερε να αντιδράσει, αν και στο δεύτερο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας και πήρε χώρους από τον Αχαρναϊκό. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, αν και ο Αχαρναϊκός ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του στο δεύτερο μέρος.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μάκης Παπαδόπουλος):Παγούδης, Μαγγινάς, Μωυσιάδης, Νιάρος, Ανδράλας, Μακρυγιάννης (72' Παραράς), Ντάλας, Προβατίδης (63' Χριστόπουλος), Νεόφυτος, Μιρτσέτα (82΄Ογκουνσότο), Γουέλκαμ.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Αλα Άλμπι, Πεχλιβανόπουλος (90' Κυριάκης), Πολυχρονάκης, Καλαγκάνης, Ασίγκμπα, Σκαρίμπας (80' Ζαχαρόπουλος), Άλβαρες, Θέος, Τζέκος, Φράγκος (29' Γεωργουσόπουλος).

Last modified onΚυριακή, 01 Δεκέμβριος 2013 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep