Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έπεσε το... κάστρο

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε στο 1-1 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Οι Θεσσαλοί δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το απόλυτο στην έδρα τους, ούτε και το μηδέν παθητικό. Αν και προηγήθηκαν στο 13’ με προβολή του Ρόβα, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ. Στο 41’ ο Στεργίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Σιαράβα και ο παίκτης της Αναγέννησης Γιαννιτσών με σουτ έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Η ομάδα των Γιαννιτσών πήρε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα της, μετά το «διπλό» στην Κατερίνη επί του Πιερικού την περασμένη αγωνιστική.

Στο δεύτερο μέρος, δεν έγιναν φάσεις. Ανασταλτικός παράγοντας η συνεχής βροχόπτωση, που έκανε τον αγωνιστικό χώρο πολύ βαρύ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης):Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος (65' Γεωργακόπουλος), Γήττας, Κρανιώτης, Μπουντούρης (77' Χατζηρίζος), Μπιτέλης, Χλωρός (77' Μπουσινάκης).

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Κώστας Σταματίου):Κραβαρίτης, Χατζόγλου, Κουρούπης, Κάρταλ, Παλάσκας, Ιβανίδης, Μπαργκά, Στεργίδης (68' Σιδηρόπουλος), Μοσχάκης (81' Γιανκούλιτσα), Χαρμάνας (69' Μπαξεβάνος), Καράμπελας.

Διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δουδούμης, Δόσκορης (Φθιώτιδας)

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep