Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Τύρναβος και τα... λάθη

O Βασίλης Σαχινίδης σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση του Τυρνάβου με τον Ηρακλή. O Βασίλης Σαχινίδης σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση του Τυρνάβου με τον Ηρακλή.

Νίκη με 1-0 για τον Τύρναβο απέναντι στον ανύπαρκτο Ηρακλή, αλλά και τα λάθη του διαιτητή που του ακύρωσε κανονικό γκολ.

Η θεσσαλική ομάδα έφτασε πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 1-0 στη νίκη επί του Ηρακλή, απέδειξε πως είναι πολύ δυνατή, με άμυνα που δεν αφήνει χώρους και μεσαία γραμμή που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Ο Γηραιός για ακόμη μια φορά προβλημάτισε με την παρουσία του, έδειξε πως παρότι διαθέτει πολύ καλές μονάδες, δεν έχει σύνολο και θα πρέπει να νιώθει τυχερός που έφυγε από το Αλκαζάρ ηττημένος μόνο με 1-0.

Από την άλλη, ο Τύρναβος σημείωσε την τέταρτη νίκη του σε έξι αγώνες και κράτησε για ακόμη ένα εντός έδρας ματς το μηδέν στην άμυνα. Η εστία του, μάλιστα, έχει παραβιαστεί μόνο από τον Απόλλωνα 1926 που έφυγε και με τη νίκη από το Αλκαζάρ.

Ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα γκολ του Nτε Πάολα στο 10ο λεπτό έπειτα από υπόδειξη του επόπτη, ενώ και στη συνέχεια χαρίστηκε σε κάποιες κίτρινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, αλλά και σε κόκκινη κάρτα που έπρεπε να δείξει στον Μπριλάκη λίγο πριν το τέλος. Τελικά το γκολ ήρθε από τον Σαχινίδη στο 67ο λεπτό, με ωραίο γύρισμα στην περιοχή και σουτ μετά από πάσα του Φελίπε.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σιάτρας, Τέλλος, Ροντρίγκο Μπάρος, Ντατίδης, Ζυγκερίδης (59' Γεωργίου), Ντε Πάουλα (71' Βανγκελί), Σαχινίδης, Αντρέ (83' Πούτας).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Χουάντερσον, Τσιλιανίδης, Μπριλάκης, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Λίμα, Πορτουλίδης, Ματσούκας (46' Γιάρολιμ), Τάι (75' Ζάχορα), Ονουάτσι, Κυριάκος (56' Μπουκουβάλας).

Media

Last modified onΤρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 03:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep