Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Επέστρεψε... ο Ολυμπιακός

Με γκολ του Μάριο Μπρέσκα ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε την ανατροπή (2-1) απέναντι στον Πανηλειακό.

Σε ένα παιχνίδι που είχε δύναμη, ένταση, αρκετές φάσεις και ωραία εναλλαγή, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τη νίκη με 2-1 και ο Πανηλειακός απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι μέσα στις ομάδες που θα παλέψουν για την τετράδα. Η ομάδα του Πύργου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έκανε φάσεις και κράτησε μακριά από την περιοχή της και κατάφερε να προηγηθεί με τον Χαλούλο στο 15ο λεπτό. Ο Γιενγκά με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε πριν το ημίχρονο (29') και από εκεί και πέρα έγιναν φάσεις και από τις δύο πλευρές.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αύξησε την πίεση μετά το 60ο λεπτό που στένευαν τα περιθώρια, αφού πριν δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για την άμυνα του Πανηλειακού. Η λύση ήρθε τελικά από τον Μπρέσκα στο 84ο λεπτό με ωραίο απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από σέντρα από τα αριστερά. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Γανωτής στο 69ο λεπτό και ο Ρόκας στο 85ο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου είχε δοκάρι με τον Κατσίκη σε εκτέλεση φάουλ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γκίτκος, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης (73' Δεινόπαπας), Κόμνος, Ρόκας, Πόνσε (84' Κωστούλας), Μπρέσκα, Κατσίκης, Γιενγκά (79' Γκέσιος), Γκούρμα

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πίτκας, Μαρτίνος, Σαραμαντάς, Αποστολόπουλος, Κοτσώνης, Γανωτής, Νάστος, Χαλούλος (74' Κασνέτσης), Λιόσης, Μπιτάνγκ, Μίλεβιτς (66' Σταματής)

Last modified onΚυριακή, 17 Νοέμβριος 2013 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep