Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήρε το ντέρμπι με... «Πατρινό»

Ο Πανηλειακός επικράτησε 1-0 της Παναχαϊκής χάρη στο γκολ του... Πατρινού Δημήτρη Χαλούλου.

Σε μια αναμέτρηση που δεν ήταν ποιοτική και δεν είχε σπουδαίες φάσεις, ο Πανηλειακός πήρε τη νίκη (1-0) στο ντέρμπι με την Παναχαϊκή. Η ομάδα του Πύργου ήθελε το τρίποντο σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, ώστε να σβήσει τα άτυχα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών και παράλληλα να πάρει και ψυχολογία για τη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, έκαναν κάποιες επισκέψεις στην περιοχή της Παναχαϊκής και στο 22ο λεπτό με το ωραίο σουτ του... Πατρινού Χαλούλου άνοιξαν το σκορ. O ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πύργου, άλλωστε, αν και κατάγεται από τη Νέα Μανωλάδα, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από ομάδες της Πάτρας.

Στη συνέχεια η φιλοξενούμενη ομάδα ανέβηκε, πίεσε μέχρι το ημίχρονο, αλλά έμεινε το 1-0 μέχρι την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Η Παναχαϊκή κράτησε την μπάλα και ο Πανηλειακός με σωστή άμυνα δεν την άφησε να του δημιουργήσει κινδύνους. Οι ελάχιστες φάσεις έγιναν από εκτελέσεις φάουλ ή κόρνερ και στην τελευταία από αυτές (89') χρειάστηκε η πολύ καλή επέμβαση του Πίτκα για να σωθεί η εστία του Πανηλειακού.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πίτκας, Αποστολόπουλος, Λίτσος, Κοτσώνης, Σαραμαντάς, Γανωτής, Μαρτίνος, Χαλούλος (83' Παπαδημητρίου), Μπράβος (73' Κασνέτσης), Μπιτάνγκ, Μίλιεβιτς (86' Δημητρακόπουλος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σταυριανός, Σπίνουλας, Βαγγελόπουλος, Μπερτέν (78' Φατιόν), Κοκκίνης (71' Λίτσης), Μπόζιτς (57' Σιτόε), Γκαντιάγκα, Κιάσσος, Βασιλαντωνόπουλος, Ζλάτκοβιτς, Κοντογουλίδης. Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς) Βοηθοί: Κεντζιόπουλος, Πυλαρινός (Αιτωλ/νίας)

Last modified onΚυριακή, 10 Νοέμβριος 2013 21:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep