Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κράτησε άμυνα ο Λανζάνο

Ο Παναιγιάλειος πίεσε σε όλο σχεδόν το παιχνίδι τον Φωκικό που πήρε 1-1 στο Αίγιο χάρη και στον Λανζάνο που είχε εκπληκτικές αποκρούσεις.

Η ομάδα της Άμφισσας πήρε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ με ένα ωραίο σουτ του Φράγκου που χτύπησε και στο έδαφος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μόλις στο 6ο λεπτό. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και ο Φλίγκος με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-1 στο 14ο λεπτό. Από εκεί και πέρα συνεχίστηκε η πίεση για την ομάδα του Παναιγιαλείου. Μάλιστα, στο 19' ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ το γκολ που σημείωσε ο σκόρερ των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν για ένα ακόμα ματς τη δυναμική συμπαράσταση των οπαδών τους.

Ο Λανζάνο και σε κάποιες στιγμές η άμυνα σταμάτησαν τους επιθετικούς της ομάδας του Αιγίου, ενώ από την άλλη πλευρά ο Φωκικός είχε κάποιες αντεπιθέσεις και ξαφνικά σουτ στο πρώτο 45λεπτο, αλλά όχι και την ουσία. Στο δεύτερο, πάντως, η υπεροχή της ομάδας του Αιγίου ήταν εμφανής, με πολλές χαμένες ευκαιρίες, τόσο από τον Φλίγκο, όσο και από τον Αλεξάντροβιτς.

Μπορεί οι τελικές να ήταν 18 για τον Παναιγιάλειο και οι εννέα να ήταν στην εστία, αλλά έμεινε στο 1-1 για τρίτη διαδοχική αγωνιστική. Από την άλλη ο Φωκικός έκανε 8 σουτ, από τα οποία τα 5 πήγαν στην εστία. Ο Παναιγιάλειος είχε και ένα σουτ του Γκούμα στο 45ο λεπτό που χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και έφυγε άουτ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Παπαχρήστος, Αγουρίδης (83' Διαμαντόπουλος), Ιωάννου, Τ. Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας, Γκούμας, Μπούνας, Σκαρτσίλας (90' Ρεκλείτης), Φλίγκος, Λαζανάς (57' λ.τ. Αλεξάντροβιτς).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Σιμονιάν (77' Πολυχρονάκης), Άλλα, Καλαγκάνης, Θέος (87' Ασίγκμπα), Σκαρίμπας, Αλβάρεζ, Ράντι (92' Κυριάκης), Φράγκος, Τζέκος.

Last modified onΠαρασκευή, 08 Νοέμβριος 2013 21:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep