Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χτύπημα» με Ακόστα!

Με γκολ στο 87' ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τη νίκη (1-0) στην Πάτρα και έφυγε νικητής από το ντέρμπι με την Παναχαϊκή.

Η ένταση, τα πολλά φάουλ και οι ελάχιστες φάσεις ήταν αυτά που σημάδεψαν την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Πάτρα, όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν τελικά τη νίκη (1-0) με ένα από τα ελάχιστα γεμίσματα που βρήκαν στόχο στην περιοχή της Παναχαϊκής.

Ο Καπετάνος στο 87' από αριστερά έκανε την σέντρα και ο Ακόστα πρόλαβε να στρώσει την μπάλα και να κάνει το σουτ από πολύ κοντά, γράφοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, είχαν και στο πρώτο ημίχρονο την καλύτερη ευκαιρία, με το σουτ στο δοκάρι του Μάριο Μπρέσκα στο 34ο λεπτό. Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής κράτησαν στο μεγαλύτερο διάαστημα την κατοχή της μπάλας, πίεσαν περισσότερο, αλλά δεν έκαναν τις φάσεις που θα μπορούσαν να φέρουν το γκολ. Έτσι, οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που ντούμπλαραν τις φετινές επιτυχίες κόντρα στους Αχαιούς, καθώς είχε προηγηθεί η πρόκριση στο Κύπελλο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαζαρίδης, Μπερτέν, Λίτσης (75' Σιτόε), Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος, Γκαντιάγκα, Καραμανλής, Κιάσσος, Μπόζιτς (56' Ζλάτκοβιτς), Βασιλαντωνόπουλος (56' Πλέγας), Κοντογουλίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γκίτκος, Μελίσσης, Αρβανίτης, Γιαλούσης (68' Κατσιαρός), Καρράς, Καπετάνος, Ρόκας, Πόνσε, Μπρέσκα (57' Κατσίκης), Γκούρμα, Γιενγκά (77' Ακόστα).

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep