Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φονέας» προπονητών!

Εφτάψυχος ο Βατανιακός, που αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 49’, πανηγύρισε την πρώτη νίκη (1-0) της ιστορίας του στην Football League κόντρα στον κάκιστο Ηρακλή.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου αποδεικνύεται σε… φονέα προπονητών, αφού έδιωξε τον Γιώργο Χατζάρα από τον Αιγινιακό και αναμένεται να διώξει και τον Σίνισα Γκόγκιτς από τον Ηρακλή. Εξάλλου, ο Γηραιός με το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε έμοιαζε... ομαδούλα μπροστά στος Κατερινιώτες.

Οι γηπεδούχοι απειλήθηκαν ελάχιστα από τον Ηρακλή, ο οποίος σε ακόμη ένα παιχνίδι παρουσίασε κακή εικόνα και προβλημάτισε. Οι γηπεδούχοι όχι μόνο κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 46’ με πλασέ του 18χρονου (!) Δημήτρη Γιαννούλη (αδερφού του Κώστα), αλλά παρότι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 49’ λόγω αποβολής του Γιαλαξίδη, είχαν και ακόμη μία κλασική ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματά τους στο 82’, όταν ο Ποτουρίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Κηπουρό, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Η προβληματική εικόνα του Ηρακλή ήταν σε όλο το παιχνίδι. Μοναδικές ευκαιρίες για τον «γηραιό» οι κεφαλιές του Κοντέοντα στο 7’ και του Λίμα στο 12’ , ενώ στο δεύτερο μέρος απείλησε με τον Ονουάτσι στο 57’ και 90’.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κολαξίδης, Γιαπιτζής, Κωτσιόπουλος, Νταντάμης, Γιαξής (58' Μίλιεβιτς), Κουλίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης (78' Μποζούκης), Ποτουρίδης (88' Γιαλαμίδης), Ζαγοριανός.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Κηπουρός, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Κοντέων, Μπάμπα (54' Ονουάτσι), Λίμα, Κυριάκος (74' Βουτσιάς), Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Ζάχορα (61' Χιονίδης).

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Ρίγκος (Γρεβενών), Κεντζιόπουλος (Καστοριάς)

Last modified onΠαρασκευή, 25 Οκτώβριος 2013 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep