Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρώτος βαθμός... χαράς

Ο Βατανιακός πήρε την ισοπαλία (0-0) με τον Αιγινιακό, που είχε καλύτερες ευκαιρίες, αλλά πάλι δεν σκόραρε μέσα στην Κατερίνη.

Στην ισοπαλία έμεινε και η δεύτερη τοπική μάχη ανάμεσα στις ομάδες της Κατερίνης, αφού μετά το Αιγινιακός - Πιερικός, και το Βατανιακός - Αιγινιακός τελείωσε με λευκή ισοπαλία. Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης έμεινε σε χαμηλούς ρυθμούς και έγιναν ελάχιστες φάσεις, ενώ στο δεύτερο υπήρξε μεγαλύτερη κινητικότητα και χάθηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες.

Στο 82ο λεπτό, ο Αιγινιακός ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Κυπαρίσση μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής είχε δείξει νωρίτερα επιθετικό φάουλ του Φαμπίνιο πάνω στον Κυπαρίσση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κωτσιόπουλος, Γιαπιτζής, Νταντάμης, Κολαξίδης, Γιαξής (77' Μιλίεβιτς), Λαζαρίδης, Κουλίδης, Γιαννούλης (89' Φουλίδης), Ποτουρίδης (62' Κυπαρίσσης), Ζαγοριανός

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Τόλιος, Πετκάκης, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Φαμπίνιο, Φερνάντες, Πέντα, Κυβρακίδης, Μιτρόφ (71' Μιλόσκοβιτς), Σίκιμιτς

Last modified onΚυριακή, 20 Οκτώβριος 2013 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep