Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πολλές ευκαιρίες, φτωχή νίκη

Οι παίκτες του Ηρακλή πανηγυρίζουν την επίτευξη του 1-0 Οι παίκτες του Ηρακλή πανηγυρίζουν την επίτευξη του 1-0

Ο Ηρακλής αγχώθηκε στο τέλος, αλλά κέρδισε 2-1 τα Γιαννιτσά.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ηρακλής κόντρα στα Γιαννιτσά, αλλά τελικά έφτασε στο τρίποντο επικρατώντας 2-1. Πρωταγωνιστής για τον Γηραιό ο Τάσος Κυριάκος, που έβγαλε την ασίστ στο Γιάρολιμ (πρώτο εφετινό γκολ) για το 1-0 (9') και έγραψε το 2-0 στο 39'. Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Ζαλίκα μείωσαν με τον Καράμπελα στο 73' σε μία ανύποπτη φάση, ωστόσο δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο. Οι «κυανόλευκοι» απώλεσαν κραυγαλέες ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων κι ένα δοκάρι, για να κλειδώσουν οριστικά το ματς με ένα τρίτο γκολ. Δεν το έπραξαν και στο τέλος αγχώθηκαν.

Σποραδικές πάντως οι επιθέσεις των Γιαννιτσών, απείλησαν σε δύο περιπτώσεις πριν σκοράρουν, αλλά δεν άξιζαν κάτι περισσότερο από μία αξιοπρεπή ήττα. Αλλωστε, κορυφαίος σε απόδοση για την Αναγέννηση ήταν ο γκολκίπερ Καραογλανίδης, που κράτησε σε αξιοπρεπή επίπεδα τον δείκτη του σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Κηπουρός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Μπριλάκης, Σαββίδης, Λίμα, Πουρτουλίδης, Γιάρολιμ (77' Ιντζόγλου), Κυριάκος, Σιατραβάνης (70' Βουτσιάς), Ζαχόρα (84' Χιονίδης).

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Νίκος Ζαλίκας): Καραογλανίδης, Λαμπάκης, Κουρούπης, Παλάσκας, Χατζόγλου, Μπαξεβάνος, Ιβανίδης (61' Γιανκούλιτσα), Καράμπελας, Αναστασίου (75' Χαρμάνας), Μοσχάκης, Στεργίδης (70' Σιδηρόπουλος).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το live της αναμέτρησης.

Last modified onΔευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 14:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep