Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άντεξαν τη... Νίκη

Η Κέρκυρα πήρε το τρίποντο (1-0) με το γκολ του Παρασκευαϊδη στο 7ο λεπτό και άντεξε την πίεση της Νίκης Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ντέρμπι της κορυφής είχε νικήτρια την ομάδα της Κέρκυρας που έκανε το 3χ3 στην έναρξη του πρωταθλήματος και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλων 1926. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε δύο ημίχρονα, με την Κέρκυρα να έχει την υπεροχή στο πρώτο και να σημειώνει και το γκολ, ενώ στο δεύτερο πήρε τα ηνία η ομάδα του Βόλου.

Η υπεροχή της Νίκης Βόλου, όμως, δεν εξαργυρώθηκε με κάποιο γκολ και απλά είχε κάποιες καλές φάσεις και ένα δοκάρι με τον Ανιέτε από χτύπημα φάουλ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου):Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Κουτσόπουλος, Παρασκευαϊδης, Βενέτης, Ναγιάρ, Ανδρεόπουλος, Σίμιτς (46' Ζορμπάς), Σουάνης (88' Ραπτάκης), Κόντος (72' Καραδέμητρος), Μπαλντοβαλίεφ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας):Αποστολίδης, Τσιώρας, Ρεπετσάς, Σοϊλέδης (70' Θ. Παπαδόπουλος), Ζουλιώτης, Γιέσιτς, Ακασού, Γιώτας, Ισαάκ, Σεϊμάν (46' Πιταρράς), Ανιέτε (63' Τσίτας).

Last modified onΚυριακή, 13 Οκτώβριος 2013 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep