Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

'Εκλεψε... τη νίκη η Επισκοπή

Ο Αχαρναϊκός είχε τον έλεγχο σε όλο το ματς, αλλά η Επισκοπή πήρε τη νίκη (1-0) μέσα στο γήπεδο του Μενιδίου και πήρε το πρώτο της τρίποντο μακριά από την έδρα της.

Με ένα γκολ του Δελήμπαση σε μια από τις αντεπιθέσεις της, η Επισκοπή πήρε τη νίκη και ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα, αφού σε τρεις αναμετρήσεις έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία. Η ομάδα του Ρεθύμνου άντεξε στην πίεση που της άσκησε ο Αχαρναϊκός, δεν πλήρωσε τα λάθη που έκανε στην άμυνα της και με την τακτική των αντεπιθέσεων πήρε τελικά τη νίκη. Ο Αχαρναϊκός είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και παρότι πίεσε ψηλά και έφερνε την μπάλα στην περιοχή, δεν κατάφερε να κάνει πολλά σουτ και να απειλήσει αρκετά την εστία του τερματοφύλακα της Επισκοπής.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Στράντζαλης): Βασιλειάδης, Μάναλης, Μωυσιάδης, Νιάρος (68' Ογκουνσότο), Ανδράλας, Ντάλας, Προβατίδης, Νεόφυτος (57' Καλογερόπουλος), Δημόπουλος (71' Μακρυγιάννης), Μιρτσέτα, Σάνον.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Βιδάλης, Δελήμπασης, Μαρτσάκης (38' Σουμπασάκης), Τάντιτς (74' Μποτωνάκης), Σπαθάρας, Βουρβαχάκης, Γκονζάλες, Σελινιωτάκης, Μανουσάκης, Ντάρκο (59' Ντακούντο).

Last modified onΚυριακή, 13 Οκτώβριος 2013 21:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep