Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντέρμπι… αλλαγών (video)

Ο Αχαρναϊκός προηγήθηκε του Φωστήρα στο 73’, αλλά οι αλλαγές του Ματάισεν διαμόρφωσαν το 1-1 στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα θα αναζητήσουν την 3η αγωνιστική ο Φωστήρας και ο Αχαρναϊκός. Και αυτό γιατί το μεταξύ τους ντέρμπι στον Ταύρο δεν έβγαλε νικητή, με τις αλλαγές των δύο προπονητών να παίζουν καταλυτικό ρόλο στο ματς.

Ο Φονέας έκανε καλύτερο ξεκίνημα, είχε τρεις τελικές έναντι καμίας στο πρώτο 45λεπτο, όμως η κίνηση του Γιώργου Στράντζαλη να ρίξει στο ματς τον Σάνον Γουέλκαμ αντί του Πάτρικ Ογκουνσότο αποδείχτηκε λίρα εκατό. Ο επιθετικός από την Ονδούρα με άπιαστη κεφαλιά στο 73’ έπειτα από σέντρα του Προβατίδη πανηγύρισε το πρώτο γκολ της ομάδας του Μενιδίου στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι, όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ. Η απάντηση του Τζάκι Ματάισεν στο 79’ ήταν να περάσει στο ματς τους Σεχολάρι, Μακρίδη. Ο πρώτος, λοιπόν, με κεφαλιά – πάσα τροφοδότησε τον δεύτερο και με δυνατό σουτ στο 86’ διαμορφώθηκε το 1-1, που σε γενικές γραμμές μοιάζει δίκαιο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Μοσχονάς, Ανδρίκος, Κουλιμπαλί, Εμέκα, Κακαράς, Κιμανί, Τεγούσης, Κόντι, Παναγιωτόπουλος, Τασούλης (79’ Μακρίδης) Βούζας (79’ Σεχολάρι).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Στράντζαλης): Βασιλειάδης, Μωυσίδης, Δημόπουλος, Ανδράλας, Προβατίδης, Μάναλης, Νιάρος (61' Βλάχος), Ντάλας, Ογκουνσότο (46' Γουέλκαμ), Μιρτσέτα (80’ Αθανασόπουλος), Νεόφυτος.

Last modified onΣάββατο, 05 Οκτώβριος 2013 00:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep