Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αγχώθηκαν, αλλά νίκησαν τα Ψαχνά

Ο Ηρακλής Ψαχνών νίκησε με δυσκολία 2-1 τον ΑΟΧ. Χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους, δοκάρι για τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα της Εύβοιας μπήκε με το δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Μπήκε φορτσάτη στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Κατάφερε να σκοράρει με το... καλημέρα και συγκεκριμένα στο 2’ με αριστερό σουτ του Ντάνιελ. Θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Τριανταφύλλου στο 4’, αλλά «νικήθηκε από τον Θεοδωρόπουλο από την άσπρη βούλα.

Ο ΑΟΧ ισορρόπησε το παιχνίδι με την είσοδο του Μποτωνάκη. Έφερε το ματς στα ίσα στο 27’ με σουτ του Τσάτσου.

Στο δεύτερο μέρος, έγινε μοιρασμένο παιχνίδι, όμως ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν πιο ουσιαστικός και κατάφερε να πάρει το παιχνίδι. Στο 70’ κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Τριανταφύλλου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Λουκίνα στο 84’, ενώ θα μπορούσε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας στο 89’, όταν ο Πάγκαλος έχασε μοναδική ευκαιρία με σουτ.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Λάμπρου): Πουρής (30' λ.τρ. Αθανασόπουλος), Στουρνάρας, Φοντακάρο, Τζανής, Παλαιολόγος, Τσιμότζι, Μπακομήτρος, Κοιλάρας (81' Γκεμίσης), Ντάνιελ, Κρητικός, Τριανταφύλλου.

ΑΟΧ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Μανωλάς (68' Μποτωνάκης), Παπατζίκος, Πυθαρούλης, Τσάτσος, Πότσι (17' λ.τρ. Χατζηησαΐας), Τσαρτσαρής, Μπουντόπουλος (78' Βασιλόγιαννης), Λουκίνας, Πάγκαλος.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Κασσαβέτης (Δυτ. Αττικής), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

4oς διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ.Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 29 Σεπτέμβριος 2013 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep