Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ιδανική επιστροφή

Ο Παναιγιάλειος πήρε τη νίκη με 1-0 στο γήπεδο του Αχαρναϊκού και επέστρεψε ιδανικά στην κατηγορία έπειτα από 10 χρόνια.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε υψηλά επίπεδα ποιότητας, ο Παναιγιάλειος κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-0) στο Μενίδι με γκολ του Φλίγκου και να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς. Οι φάσεις στις δύο ετσίες ήταν λίγες, η αναμέτρηση ήταν αρκετά δυνατή και υπήρχαν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, αλλά και λίγο πριν μπουν στην περιοχή. Ο Ογκουνσότο και ο Γουέλκαμ ήταν αποκομμένοι από την υπόλοιπη ομάδα και δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Το ίδιο έγινε και με τους Φλίγκο και Λαζανά, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κινδύνους. Το γκολ τελικά ήρθε στο 47' από μια σέντρα που τελείωσε ωραία ο Φλίγκος.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

AΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γ. Στράντζαλης): Βασιλειάδης, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Ογκουνσότο, Νιάρος, Ανδράλας, Βλάχος (57' Ντάλλας), Αναστασίου, Παραράς, Μιρτσέτα (74' Μανάλης), Γουέλκαμ (64' Νεόφυτος)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ν. Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Αγουρίδης, Παπαχρήστος, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Μπούνας, Σκαρτσίλας (77' Παπαδόπουλος), Φλίγκος (87' Αλεξάντροβιτς), Λαζανάς (94' Σανδραβέλης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης

ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίτος - Αργυρός

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαραβίνος

Last modified onΚυριακή, 29 Σεπτέμβριος 2013 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep