Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Πρώτη άλωση για Πύργο

Ο Πανηλειακός επικράτησε 2-1 στα Μέγαρα του Βύζαντα και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην Football League.

Μια δουλεμένη κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε το προβάδισμα στον Πανηλειακό μέσα στα Μέγαρα και μετέφερε το άγχος στην πλευρά του Βύζαντα. Ο Νάστος εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια με παράλληλη μπαλιά στην εστία και ο Κωνσταντινίδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα, έκαναν κάποιες προσπάθειες να κλείσουν τον Πανηλειακό στην εστία του, αλλά στο 31ο λεπτό δέχθηκαν το δεύτερο γκολ από μακρινή μπαλιά του Κωνσταντινίδη και ωραίο τελείωμα του Καλαϊτζίδη από τα όρια της περιοχής.
Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο επέστρεψαν στο ματς οι παίκτες του Βύζαντα, μείωσαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αρναρέλλη, αλλά δεν κατάφεραν να το αξιοποιήσουν στο δεύτερο ημίχρονο που έπεσε σημαντικά ο ρυθμός και έδειξαν να είναι καλύτεροι των φιλοξενούμενων. Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, είχαν και δύο δοκάρια. Στο 18' με κεφαλιά του Πίγκλα και στο 66' με τον Νάστο.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Αντώνης Αυλωνίτης): Λούκιτς, Ταμπάκης, Μανδύλης, Παπαευθυμίου, Γιάντριτς, Μπελέρης (46' Δημόπουλος), Ιερ. Μαζιώτης, Αρναρέλης, Γκαϊδατζής, Νικολέτος (75' Αλεξ. Μαζιώτης), Λέκκας (49' Σπανός).
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πίτκας, Θωμόπουλος, Λίτσος, Κοτσώνης,, Σαραμαντάς, Νάστος, Λιόσης, Καλαϊτζίδης (73' Μαρτίνος), Κωνσταντινίδης (86' Σταματής), Μπιτάνγκ, Πίγκλα (81' Χαλούλος)
Διαιτητής: Φώτης (Ευβοίας)
Βοηθοί: Κωνστάντιος (Ευβοίας), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

Last modified onΣάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep