Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παίρνει Καπτίεφ ο Πιερικός

Τα πρώτα τους συμπεράσματα έβγαλαν οι Σίνισα Γκόγκιτς και Γιώργος Φοιρός, με τον Ηρακλή να αναδεκνύεται ισόπαλος (1-1) με τον Πιερικό στο φιλικό που διεξήχθη στο Μπάνσκο.

Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους, ενώ με τον «γηραιό» αγωνίσθηκε και ένας Σέρβος υπό δοκιμή αριστερός χαφ, ονόματι Ιγκορ.

Ο Ηρακλής πήρε προβάδισμα με τον Βουτσιά στο 22’, ενώ είχε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει τον δείκτη του σκορ. Οι πολλές αλλαγές επηρέασαν το ρυθμό του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πιερικός ισοφάρισε στο 88’ με τον 26χρονο Βούλγαρο φορ Βλαντιμίρ Καπτίεφ, ο οποίος δοκιμάστηκε, αλλά άρεσε και θα αποκτηθεί.

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι αναμένεται στο Μπάνσκο τη Δευτέρα (5/8), ενώ το επόμενο φιλικό του Ηρακλή είναι την Τετάρτη (7/8) με ομάδα του Μπάνσκο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής: Κηπουρός (30΄ Κολίτσι), Μπουκουβάλας, Μπριλάκης, Σαββίδης, Θόρια, Βουτσιάς, Σιατραβάνης, Λίμα, Νατσιόπουλος, Κυριάκος, Χιονίδης (10΄ Τσιλιανίδης).

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν οι: Κολίτσι (61΄ Χουάντερσον), Κοντοδήμος, Σαράφογλου, Παπαστεριανός (80΄ Κραγιόπουλος), Τσερκέζος, Ματσούκας, Πουρτουλίδης, Ιγκορ (Σέρβος υπό δοκιμή), Σίμιτς, Κοντέων, Ζαχόρα.

Πιερικός: Πατσογιώργος, Νίκου, Κρουσταλλέλης, Ιτσιος, Ιορδανίδης, Παπατόλιος, Σερέτης, Αποστολίδης, Κέρι, Στεφανίδης, Καθάριος. Έπαιξαν στο δεύτερο και οι: Παπατολίκας, Παπατζίκος, Μανίκας, Βραχνός, Μπρίτο, Καπτίεφ.

Last modified onΔευτέρα, 05 Αύγουστος 2013 00:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep