Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς νικητή

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι του Απόλλωνα Καλαμαριάς με την Επισκοπή στη Νάουσα.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα προηγήθηκε στο σκορ με τον Σεληνιωτάκη στο 47’, όμως οι «Πόντιοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 56’ με τον Βλάχο. Ο Απόλλων Καλαμαριάς είχε και δύο δοκάρια με τον Λιόνη στο 31’ και τον Βλάχο στο 54’.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η επανεμφάνιση του Δημήτρη Ορφανού με την φανέλα του Απόλλωνα μετά από επτά χρόνια, αλλά και η παρουσία του προέδρου της Επισκοπής, Μιχάλη Νικολιδάκη, που βρέθηκε στη Νάουσα για να παρακολουθήσει το ματς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Α.Ε. Απόλλων 1926: Βαλσαμάκης, Πιτσόκος (Σακκάς), Λιόνης, Κισκαμπάνης (Ορφανός), Καπίας (Βέντζιος), Παρμαξίδης (Μωϋσίδης), Βέργος (Κτιστόπουλος), Ναλμπάντης (Μανουσαρίδης), Βεσελίνοφ (Πασιαλής και Προβατίδης στο 75΄), Γκουγκουλιάς ( Δρόσος) και Βλάχος (Παντελιάδης).

Επισκοπή: Κελαϊδής Ο., Μανουσάκης, Βουρβαχάκης (85’ Μιχελιδάκης), Μποτωνάκης (λ.τ. 22’ Φραντζεσκάκης), Βιδάλης, Σελινιώτακης (58’ Πουλάκης), Δελήμπασης (68’ Μαραθιανός), Γκονζάλες (79’ Περκέτσι), Σουμπασάκης (85’ Λιονάκης), Ντακούντο (53’ Ανωγειανάκης), Βελονάκης.

 

* Στο φιλικό δεν αγωνίστηκαν για την Επισκοπή οι: Τάντιτς, Ντιαλό, Ντάρκο, Κονονένκο και Τριχάκης που προφυλάχθηκαν προληπτικά, αλλά και οι τερματοφύλακες Καλογεράκης και Λαμπρόπουλος που προπονήθηκαν και αυτοί το πρωί. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 18.00, οι Ρεθυμνιώτες θα παίξουν με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», (τηλεοπτικά από το ΟΤΕ Sport 3).

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep